• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün balayını nerde yapıyorsunuz ?

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
184
6
68
mrh arkadaşlar balayında nereye gidiyorsunuz ?ben göl kenarı sakin bir yer tercih edicem ama tam bulamadım varmı fikri olan ?

Merhaba, zamanı ne zaman eğer yaza girmeden baharda yada sonbaharda gideceksiniz kesinlikle Bolu-Abant diyorum. Biz orda yapmıştık sonbaharda inanılmaz güzel sakin huzur dolu... bol bol yürüyüş yaparsınız biz yürüyerek yaylaya çıkmıştık inanılmazdı...bizim kaldığımız otelin içinde havuz da vardı kimsecikler de yoktu yüzmek isterseniz.

agustos sonu dügünümüz nasıl bir yer bakamazmyım netten tam adres verirsen sevinirim

bizim kaldığımız büyük abant oteliydi, zaten biz gittiğimiz zaman (2009) sadece iki otel vardı diğerinin ismini şimdi hatırlamıyorum ama bu göle sıfır konum olarak daha güzel biz o nedenle burayı tercih etmiştik, personel falan servis açısından da çok başarılıydı... Gölün üzerinde iskele kurmuşlar hava güzel olduğu zaman yemekleri orada veriyorla, ördeklar falan geliyordu birsürü.. öneririm hatta işlerden kaçamak bulabilsek bir hafta sonu gitmeyi yine isterim...

SUSESİ LUXURY RESORT BELEK. 3388tl 7 gece. hep güzel yorumlar okudum otel hakkında...

kızlar ben buldum gidecegim yeri nevşehir zaten denize girmeyecegim için en ideal yer orası diye düşünüyorum

bizde rezervasyonumuzu mavi turdan yana tercih ettik 4 gece 5 günlük bi tatil olucak.hep istediğim bişeydi mavi tur:))) 3 gunde evimizde dinlenip öyle işbası yapmayı planlıyoruz.Zaten balayı için sabırsızlanıyorum:)

bizde rezervasyonumuzu mavi turdan yana tercih ettik 4 gece 5 günlük bi tatil olucak.hep istediğim bişeydi mavi tur:))) 3 gunde evimizde dinlenip öyle işbası yapmayı planlıyoruz.Zaten balayı için sabırsızlanıyorum:)

mavi tur derken anlayamadım bizde kapadokyaya gitmeyi düşünüoz bakalım

mrh arkadaşlar balayında nereye gidiyorsunuz ?ben göl kenarı sakin bir yer tercih edicem ama tam bulamadım varmı fikri olan ?

O zaman sen Ohrid'i bir araştır derim. Biz de 1 gece Üsküp, 2 gece Ohrid'de kalmak istiyoruz. Makedonya hem vizesiz hem de Türkiye'den ucuz. Üsküp'ü gördüm çok beğendim, Ohrid daha güzel dediler. Bakacaz bakalım..

O zaman sen Ohrid'i bir araştır derim. Biz de 1 gece Üsküp, 2 gece Ohrid'de kalmak istiyoruz. Makedonya hem vizesiz hem de Türkiye'den ucuz. Üsküp'ü gördüm çok beğendim, Ohrid daha güzel dediler. Bakacaz bakalım..

Aaay canım, çabuk bana bilgi veeer:52::27:
Ben de vizesiz gidilecek bir yerler düşündüm yurtdışında ucuz... Rusyaya gitmiştim zaten, beğenmedim. Acenteyle mi gidiyorsun yoksa kendin mi rezervasyon yaptırdın otel flan? kaç TL ye mal olacak??

Kızlarr taze turizmci olarak seçimleriniz gayet güzel diyorum benn :))

Adam&Eve başlı başına bir balayı otelidir zaten, su sesi luxury otel de gayet güzel, mavi tur yada kültür turlarıda balayı için değişik alternatifler olabilir diye düşünüyorumm :))

Yine yardım almak isterseniz özelden yazabilirsiniz istediğiniz otel, bölge, kültür turları, yurtdışı hakkında bilgiler + fiyatlarını sizin için özel olarak ayarlayabilirim :))

Kadınlar kulübüne özelll :1:

Cornelia Diamond' a gidiyoruz bizzzz :10: :10: :10:
çok pis sabırsızlanıyorum :9:

Son düzenleme:
Aaay canım, çabuk bana bilgi veeer:52::27:
Ben de vizesiz gidilecek bir yerler düşündüm yurtdışında ucuz... Rusyaya gitmiştim zaten, beğenmedim. Acenteyle mi gidiyorsun yoksa kendin mi rezervasyon yaptırdın otel flan? kaç TL ye mal olacak??

:1: Yok kendim ayarlamaya çalışıyorum. Arkadaşlarımız da bizden 10-15 gün önce evleniyolar. Beraber gidelim diyoruz, henüz karar veremediler. Onları bekliyoruz. Ama biz her şekilde gitcez:46:
Şuan pegasusta kampanya var, uçak biletlerinde. Yaklaşık 600TL 2 kişi gidiş-dönüş. Bir gece Üsküp'te kalalım diyoruz, 2 kişilik oda+kahvaltı 100TL çok iyi oteller var. Ohrid'de 2 gece göl manzaralı süit oda 2kişi oda+kahvaltı 250TL civarında. Yemek zaten çok ucuz. Ulaşımda da araba kiralamayı düşünüyoduk ama bugün Üsküp'te okuyan bir arkadaş gerek yok, taksileri kiralıyabiliyosun, heryeri de bir güzel gezdiriyorlar dedi:34:Ekstralarla beraber(anneye, babaya, kardeşe hediye, kendimize hatıra bişeylerde dahil) fazla fazla 2000TL hesap yaptım ben.
İşte böyle bana cazip geldi, içime sindi. Sadece biletler için arkadaşları bekliyoruz.
Sen de bir araştır bakalım.

Back