Balayında regl olmak :(

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
958
297
103
Kızlar regl dönemim tam düğün günüme denk geliyor ve balayımın rezil olmasını istemiyorum :( bi hastalığımdan dolayı hormon içeren ilaçlarda yasak.
Doğal yollardan reglimin daha erken yada daha sonra gelmesini sağlayacak bi yöntem var mı yada hormonsuz ilaçlar var mıdır? zaten 4 güncük balayım var ve ben düğün günü regl oluyorum o da reglle geçecek yani çok moralim bozuldu ya :(

İlac kullanamiyorsaniz diger hicbir yontem garanti degil,
Tarcin geciktiriyor diyorlar bende ise yaramadi.
Erkene almak icin kullanilan ot cay vs seyler de sadece uzun ve yogun kanamali bir adet donemi geçirmenize neden oluyor o kadar.

Ben tarçın kullanmıştım bir kaç kere gerçekten faydasını gördüm.4-5 gün geciktirmişti,bıraktığım gün hemen regl olmuştum.

benim reglime 14 gün varken heyecandan bende kına gecem ve hatta düğünümde malesef regldim :(

Düğün günü içim bir şey diyemem :) ama balayı için havuza tampon kullanarak giriyordu bir tanıdığımız ama reglken beraber olamayacağına göre tamponda kullanamazsın Of büyük saçmaladım şuan eczacılara danış bence

kolera hiç belli olmuyor stresten erkende olabilirsin. Bende öyle olmuştu ve ilaç kullanmama gerek kalmadı normalde şaşmazdı reglim.

ay inşallah erken olurum ya :)

İlac kullanamiyorsaniz diger hicbir yontem garanti degil,
Tarcin geciktiriyor diyorlar bende ise yaramadi.
Erkene almak icin kullanilan ot cay vs seyler de sadece uzun ve yogun kanamali bir adet donemi geçirmenize neden oluyor o kadar.

Tarçını duymuştum bende teşekkür ederim.

Ben tarçın kullanmıştım bir kaç kere gerçekten faydasını gördüm.4-5 gün geciktirmişti,bıraktığım gün hemen regl olmuştum.

Teşekkürler tarçını adet gününüzden kaç gün önce ve nakar kullandınız acaba?

benim reglime 14 gün varken heyecandan bende kına gecem ve hatta düğünümde malesef regldim :KK43:

Yaa naptınız peki :) En özel günde regl oluyoruz ya of

Düğün günü içim bir şey diyemem :) ama balayı için havuza tampon kullanarak giriyordu bir tanıdığımız ama reglken beraber olamayacağına göre tamponda kullanamazsın Of büyük saçmaladım şuan eczacılara danış bence

:) Teşekkür ederimm

yapcak birşey yok erteledik :) iki haftalık balayına cıkmıstık ilerki günlere sarktı :) heyecandan belki sizde erken olursunuz

Reglime 2-3 gün kala,her gün bir tatlı kaşığı suyla birlikte tarçın yutmuştum,çok kötü tadı midem bulanarak içiyordum ama gerçekten faydası oldu,ayrıca fark ettim ki hem geciktiriyor hem daha sonrasına regl olduğumda çok az adet sancısı çekmiştim,normalde çok sancım olur.

yapcak birşey yok erteledik :) iki haftalık balayına cıkmıstık ilerki günlere sarktı :) heyecandan belki sizde erken olursunuz

Reglime 2-3 gün kala,her gün bir tatlı kaşığı suyla birlikte tarçın yutmuştum,çok kötü tadı midem bulanarak içiyordum ama gerçekten faydası oldu,ayrıca fark ettim ki hem geciktiriyor hem daha sonrasına regl olduğumda çok az adet sancısı çekmiştim,normalde çok sancım olur.

Teşekkürler :) tarçını kesinlikle denicem inşallah faydası olur.

Back