• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayında gemiyle dünya turu yapanlar ;)

yagmuresra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
55
1
86
İstanbul
Arkadaşlar önümüzdeki yıl evleneceğim inş. şimdiden balayını düşünmeye başladık gemi turu düşünüyorum avrupaya yada afrikaya önerilerinz neleeeeer bilmiyorumkismile

avrupada
yunan adaları turları avr
easy cruise diye aratabilirsin
erken rezervasyonda uygun fiyatlar oluyor
ya da degisiklik olsun dersen
norvec fiyordlarını deneyebilirsin
yazın biliyorsun hep aydınlık oralar güzel olabilir

Msc nin gemi turları var baya güzel görünüyor ama fiyatları yüksek baya.Bu paraya değer mi sizce yoksa sürekli geminin içinde olmak insanı sıkar mı bilemiyorum kararsızım.Önümüzdeki yıl yaz tatili sadece 2 ay agustos ramazana denk geliyo oyüzden biran önce ayarlamak istiyorum.34moni53 teşekkür ederim buarada olumunekankayizsmile

Avrupa turu çok güzel olur tabii ama ben sana afrikayı da öneririm. Güney Afrika Johannesburga gittim,safari yapmak için dehşet güzeldi hala tadı damağımdadır.Kruger National Park a bak istersen ama balayında safari yapmak ne kadar romantik düşünülür :) Cape Town a gidip, ümit burnunda bir yerlerde kalabilirsiniz,muhteşem denizi olduğunu duydum,oradayken gitmek kısmet olmadı bi daha ki sefere artık dedik..
Gemi turu sıkabilir dersen eğer Bali ye falan gidip, tropikal bir yerde,romantik bir balayı geçirebilirsiniz kanımca.Gayet de güzel olur..

Aslında capetown a gitmek en büyük hayalimiz safari falan çok harikaaaaaa :) ama ona paramız yetmiyo.Birde bora bora adaları var yani dünyada böyle yerler var mı diye sasırıyor insan ekran koruyucusu gibi bi manzara doğa var yaaaa:) ama oda cok pahalı.ıçlerinde en iisi gemi turu gibi geldi ve herşey dahil oluyomuş bu turlarda öyle duydum. cardigans demek afrikaya gittin harika senn adına cok sevndm.benmde hayalim o kesinlikle boshayallersmile

canım gemi turlarıda sanıldıgı kadar ucuz olmayabilior ekstra ücretler çıkarılabilior gittiginiz ülkeye göre
gemide bana sıkıcı gelir mesela ama o paraya yurt dısında bir yere gidip 1 hafta kalabilirsinizz

Tabi canım oda var ama bunda sadece bir yer değilde bir çok yer görme olanağın var diye istiyoduk aslında :(( demek oda pahalı oluyomuş. belirli bi parayı gözden çıkardık ama daha fazlasınıda bütçemiz kaldırmaz tabi .. çok kararsız kaldım yaaaa :gitme:

canım 3 yeri kapsayan turlar var gemiyle deil tabi onları dusunun bence onların fazla deil fiyatları

mesela yunan adaları için tura katılabilirsin on numara balayında 4 gün gittim 40 gün kadar eğlendim. santorını mıkanos görülmeye değer...

kızlar bizde yunan adaları düşünüyoruz . sizce yunan adalarımı yok türkiyede bir tatilmi ?

biz mısır turuna katılıyoruz.ondada kızıl denizde tekne turu var. sürekli gemide bulunmak banada sıkıcı gibi geldi en azından ilk yurt dışı deneyimini öle geçirmeyi düşünmedim,yoksa turlar bi kaç öneride bulundu..Sharm El Şeyh çok güzel deniyo fotolardanda öle gözüküyo bakalım inş. güzel geçer

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde aynen öyle düşünüyorum sezonda akdenizde egede iyi bir otel cok pahalı o parayı vermişken yurtdılına gidelim diyoruz. gemi turları suan bir numaram zemuszemus

Biz de balayımız için yunan adalarını tercih ediyoruz. ıki seçenekli olarak turlar var. Birincisi vizesiz turlar ikincisi ise vizeli turlar. Bizim evlilik tarihimiz 25 eylül olduğu için vizesizleri tercih edemiyoruz. Bu tüzden vizelilere bakıyoruz. Ama araştırdıkça öğrendik vizeli ile vizesiz arasında aslında pek bir fiyat farkı yokmuş çünkü vizesiz turlarda da yurt dışına çıkış için belli meblağ alıyorlar :))

Back