evlendikten hemen sonra balayına tatile gidersek denize girmek enfeksiyona ve yanmaya neden oluomuş doğrumu? yani eğer ilk ilişkiden sonra bikaç gün geçmesi gerekiomuş denize havuza girmek için bana öyle söylediler. ben balayında denize giremicekmiyim:sinifsinif: yoksa bu durum herkes için geçerli değilmi yani bünyeye göre değişirmi?
bu durum herkeste farkli oluyor.Bir suru arkadasim balayinda denize de girdi havuza da ve hic bi sorun yasamadilar,ben evde gecirdim ve buna ragmen cok feci idrar yollari enfeksiyonu oldu.
peki cevabınız için çok teşekkür ederim. umarım bende öyle bir problem olmaz sanırım yaşamadan göremicem bunu. hani balayı diye insan hem böyle güzel tatil yapmak istiyor denize flnda girmek istiyorum ama kısmet bakalım yanma olmazsa normal girebilirim ozmn.:Saruboceq:
ben balayında korkudan havuza giremedim neredeyse :) öyle hemen bir girdim çıktım falan... sonrada hemen bikinimi çıkardım.sebamettle yıkadım. neticesinde bir problem yaşamadım.
ilk gün dikkat ediyim ozmn sonra girerim yani tatilin anlamı olmazki yoksaboshayallersmile sebametle yıkayınca enfeksiyon daha mı az kapıo acaba bende kullaniyimmi ozmn?
Bikininizi hiç ıslak tutmamaya dikkat edin enefeksiyon nem ve sudan dolayı oluyor çünkü. Günde 1-2 kez bikininizi değiştirin ve ıslak kalmayın sorun olmuyor.