Balayına Kaç Gün Gittinizz?

15 gün gittik Alanya 'ya harikaydı .........hiç bitmesin istedik düğün stresinden sonra ilaç gibi geliyo :)

1 hafta kaldık,Antalya ya gitmiştik.. ekim ayında başka nereye gidilir ki?
Ama yaz ayını hiç aratmadı.30 derece altında değildi hava..eylül ve ekim gelinlerine tavsiye ederim..

5 gece 6 gündü alaçatıdaydık dönüştede izmirde gezmiştik hiçte sıkılmadık insanın yanında sevdiği olunca sıkılınırmı hiç:asigim:

biz de hilton dalamandan 4 gecelik rezervasyon yaptırdık bakalım sıkılmayız heralde tatil sonucta...insan sıkılırmı yaaww :)

bizim kısmetse 2012 de ama biz Antalya-Olimpos istiyoruz :kedi:
herşeyi düşündük bi o kalmıştı da kaydirigubbakcemile3

10 gun :)

once 2 gun sapanca sonra 5 gun bolu-abant sonra 3 gün bursa-uludag :)

5-7 gün bence cok kısa ..

hatta bız yazın tatıle cıktıgımızda tüm akdenız ege kıylarını gezmıstık ,15 gün boyunca bır gıttıgımız otelde Ölüdenizde bizle birlikte 3 balayı cıftı daha vardı

onlar bır haftlaıgına gelmıstı ama hıc bırsey anlamadık keske uzun olsaydı demişlerdi..

kolay kolay tatıle cıkılamıyorsa bence 3-5 gün gitmeyin en az bir hafta..

Son düzenleme:
Ben Zaten Antalya Gelini Olucam kaydirigubbakcemile3
Tatilin Göbeğine Gidiyorum Yani..
Ama Yurtdışı İstiyoruz Biz En Az 1 Hafta... :asigim:

Biz Alanya'ya gitmiştik balayında...ekim ayıydı ve acaip sıcaktı haliyle
4 gece 5 gün kalmıştık...yetti de arttı bize

Düğün gecesi yakın olsun diye Bozyazı'da 4 yıldızlı bir otelde kalacağız. Ertesi sabah Kemer Elize Resort & Spa'ya gidip 4 gece de orada kalacağız. Dönüşte de evimizi atamalardan sonra tutacağımız için Anamur'da 20 gün ya da 1 aylığına yazlık kiralayacağız.

balayı yetmedi eşim yaz tatili alabilirse bu yaz tekrar gitmek istiyoruz tadı damağımızda kaldı :}

yeni gidecek arkadaşlar aman açık büfeye dikkati ben biraz fazla kaçırdım da :}

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…