Balayına Kaç Gün Gittinizz?

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
Kızlar balayına kaç gün gittiniz?

kaç günde sıkıldınız yada bize ne önerirsiniz :}

canım biz alanya da bi otele 4 gece rezervasyon yaptık önce bi güzelce dinlenelim diye,biz sevdiceğimnen biraz fazla seviyoruz gezmeyi,yeni yerler keşfetmeyi de o yüzden bu süre 10 güne çıkcak sanırım,canımız nerde ne kadar isterse hesabı,ama daha 98 gün var o ayrı boshayallersmile

6 gece 7 gün olcak cnm bnm:)bence bi tatil en güzel 1 hafta olunca iyi:)tam kıvamında oluyo:)

11 temmuz da balayına gidioruz 4 gece 5 gün olarak rezervasyon yaptırdık.
nişanlım sıkılabileceğimizi düşündü sonra kendimiz devam edeceğiz

bizde antalya ya gidiyoruz şafak 95 :)

bizde alanya ya balayına gitmiştik bir otele bir haftalık nasıl geçti anlamadık bile

önemli bir hatırlatma sizin için ilk gecenizi balayında geçireceksiniz aman havuzdan uzak durun mantar kapma olayı çok yüksek beni uyarmadı kendimde düşünemedim o heyacandan geldikten sonra tam bir hafta çektim acısını lütfen kızlar dikkat edin!!!

4 gece kemer de kaldık bizde,her evli çiftin yaşaması gerek mutlaka,kızlar sık sık bikini altını değişmeyi unutmayın malum tabi bilemem herkesi de:) yeniler için önerim bu...

bizde geçen ekim ayında gittik antalyay tam sezon sonu ve çok kalabalık değildi harikaydı tek kelimeyle ama 4 gece 5 gün kalmak en iyisi insan sıkılıyo birazcık :)))

bizde 28 ekimde kemere gittik...şansımdan hava iki gün sonra kötüledi ve denize ancak bir defa girebildim..ama herşeye rağmen güzeldi balayını herkesin yaşaması gerek imkanları dahilinde..
bizde sadece 4 gün kaldık ama güzel dolu dolu geçerse o bile yetiyor.

2 nisanda döndüm balayından 4 gece 5 gün
antalya havası harikaydı ama otelimiz o kadar güzeldiki çıkmaya fırsat bulamadık
ona rağmen yetmedi . daha uzunda kalınablir sıkılınmıyo arkadaşlar ona göre organize edin .. :))

Allah'ın iznyle mayıs sonu haziran başı gbi olcak bizim balayımızda..
Kemere gidicez..
5 gece 6 gün olarak rez. yaptırdık..
Sıkılmak mı? Hiç sanmıyorummmmmmmm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

biz bodrumda 10 gün kaldık.biraz daha vaktimiz olsa dahada kalacaktık.çok eğlendik.hayatta bir kez yaşanıyor iyi değerlendirmek gerek.(ikinci kez evlenmediğiniz sürece tabi :)))

6 gece 7 gün rezarvasyon yaptıdık bodruma.......voyage torba...hadi kızlatr hepimiz çok güzel ttail geçiririz inşallah sıkılmak mı??? aslaaa dönemek bile istemeyeceğiz şimdiden...

biz 7 gece 8 gün gidicezboshayallersmile yani bence 1 hafta ideal geliyor, 3 günden aşağısı kurtarmaz ama 10 günden fazlasıda çok olur diye düşünüyorum ama yani gidince keşke 1 ay olsaymışta diyebilirim bilmiyorum şu andaopuyorumnanaktan

En az 1 hafta dn fazla 10 gün olmalı bence..Maddi durumunuz el veriyorsa.Mutlaka en az 1 hafta kalın derim , hem birbirinizin hem doğanın keyfini rahat rahat cıkarın

biz 5 gun ayarladik bodrum voyage torba ama 2 gun de bodruma gecip gezmeyi planliyoruz..

Kaldım ben orda cok güzel biyer kesinlikle doğru secim..Kalite , ambians harika...Balayı paketleri süper Eminim güzel gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…