Kesinlikle katılıyorum. Bu arkadaş girdiği her konuda tartışma ortamı yaratıyor. Esaslı bir ban alması lazım. Babamızın çiftliği değil burası.Ayrıca @Mune müdürüm ben bir vıdı vıdı yazıyorum diye 10 gün banlanıyorum lütfen bu tarz hakaretlere farklı ban uygulansın çok adaletsiz olıyor bazı şeyler
Kesinlikle katılıyorum. Bu arkadaş girdiği her konuda tartışma ortamı yaratıyor. Esaslı bir ban alması lazım. Babamızın çiftliği değil burası.
Kesinlikle katılıyorum. Bu arkadaş girdiği her konuda tartışma ortamı yaratıyor. Esaslı bir ban alması lazım. Babamızın çiftliği değil burası.
Boşver gereği yapılır zaten en iyisi daha fazla yazmamak kendisiyle ilgili boşuna sende banlanırsın falan değmezSorunları var heralde. Baktım da profiline biraz, durum vahim.
cevabın sephoraya evet bu üslüpleBu uslupla mi muslumansiniz? Haddinizi bilin.
bencede senınkınden daha güzel en azındanGuzel muslumanlikmis.
Nerden bildin benim islami nasil yasadigimi?bencede senınkınden daha güzel en azından
Tebrikler, ne kadar güzel ifade etmişsiniz kendinizi...
Kacan bir sey mi var sanki?
Ben yazdıklarınızın çoğuna gülerdim fakat bu kez dehşete kapıldım. Lütfen biraz dikkat. Karşınızda yetişkin insanlar var.cevabın sephoraya evet bu üslüple
he canım he boş laf edıp durma bye sanaNerden bildin benim islami nasil yasadigimi?
Acip kurandan degil sizin gibilerden ogrensem gercekten adami dinden sogutursunuz ya.
ben cevapa cevap yazdım o hakaret edınce iyşde cvp verınce benmı kötü oldum?Ben yazdıklarınızın çoğuna gülerdim fakat bu kez dehşete kapıldım. Lütfen biraz dikkat. Karşınızda yetişkin insanlar var.
Gerçekten asil duruşunuz için tebrik ederim. Sabrınıza hayran kaldım. Kimin medeniyetsiz olduğu da çok açık belli.
Hakaret olduğunu düşünüyorsanız KİB'lersiniz. İncelenir, icabına bakılır. Daha ağır kelimelerle cevap vermek bir şey kazandırmaz.ben cevapa cevap yazdım o hakaret edınce iyşde cvp verınce benmı kötü oldum?
burda bır medenıyetsız varsa oda sızınız. tampon kulanmasını nıye bılmıyormusum rahatsız oluyorsam olurum. sen evlılık öncesı adamlarla yatıp kalkarsan evlendıgın kısıde masallah cok medenıyetlı oldugu ıcın bunj kabul edıyorsa o sizin mşdesızlıgınız. ben avrupalı degılım burda dogsamda türk ve müslümanım. onla bunla ılıkıskı yasamayı medenıyet dıye sayıyorsan bravo sana. tabi her türlü tampon olur sana gevşemıs veren bol olunca
jinekologunuz ile konusup regl geciktirini yazdirin.Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa (
Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?