Balayına denk gelen regl :(((

Avşa da 10 gun olcak. 1 hafta suruyor zaten gitti balayi yaa

Ya öyle düşünme birlikte gezin tozun el ele, alış-veriş yapın yeni yerler keşfedin, aktivitelere katılın, hele ki ilk kez baş başa tatile çıkıyorsanız bunun apayrı bi mutluluğu oluyor ^_^

Öbür türlü zaten odadan pek çıkamazsınız

ben p ile baslayan ilaci kullanmıştım evlenenecegim zaman... ama daha onceki yillarda da kullanmisligim var kendisini benim duzenimi bozmadi sadice kullandigim surece karnim sis gezdim..hafifte regl sancisi.. ben dr danismistim

hiç dert etme doğum kullan hapı kullanıyomusun bilmiyorum kullanıyosan 21 günden sonra devam et yani 2 paket bitir benim de balayına denk gelmişti ben öyle yapmıştım. öncesinden de yaz tatilinde denk geliyordu diye 3 kez primolut n diye adet geciktirici var ondan içtim. öyle bi kötülüğünü görmedim adet günümden 2 gün önce başlayıp tatil dönüşüne kadar içmiştim hapı bıraktıktan 2 3 gün sonra da adet oldum hiçte bişey olmadı. ama içine sinmiyosa doktora git eczaneye danış

Oyuzden bekleyiverin diyosun rahatça

Kullanmadim hic d.k hapida tavsiyelerden yola cikarak doktora daniscam aynen

Doğum kontrol hapıyla korunmayı planlıyorsanız diğer kutuya direkt geçip kullanabilirsiniz bence. Bana en mantıklısı doğum kontrol hapı gibi geldi

Benim de balayının ortasına denk gelmişti, her tatilde regl olurum zaten. O yüzden geciktirici iyi bir tercih. Ardarda bir kaç ay kullanmadığınız sürece bir sorun yaratmaz.

Ayrıca balayında sevişilir. Gerekirse odadan çıkılmaz sevişilir. Plajdayken birden odaya koşup şevişilir. Balayı bol bol sevişmek için icat edilmiştir, gezip ne yapacaksınız. Ömür boyu geziliyor zaten. Eşimle evlilik öncesi beş yıllık ilişkimiz ve cinsel yahatımız olmasına rağmen deli gibi sevişmiştik balayı süresince. Bunda otel personelinin habire odaya taşıdığı fındık fıstık tatlı vs etkisi de büyük kanımca

Kullanmadim hic d.k hapida tavsiyelerden yola cikarak doktora daniscam aynen

sağlık ocağındaki dr tavsiye etmişti bana geziktiriciyi. günde 3 sefer iç demişti ama ben 2 sefer içtim. içinde kalmasın tatilin bi daha uzun zaman çıkamazsanız dile dile yüz gez

kahkaha attım yemin ederim iş yerindekiler bana bakıyo

Balayı hiç bukadar açıklayıcı anlatilmamisti

tatile giderken benimde denk gelmişti..geciktirici kullandım..tampon kullanamam beceremem ben :)

Böyle denk gelen olmadimi hiç kızlar herkes ertelemiyodur yada kös kös oturmuyolardir balayinda heralde :))
Ben bir iki kere erteledim valla daha önce bi arkadaş yazmış o ilacı kullandım.

İnsan kaç kere gidiyor ki balayına? Ben olsam ilaç kullanırdım, tüm tatil haftası boyunca o iğrenç regl psikolojisiyle ıslaklıkla ve özel bir durumun berbat olması durumuyla falan uğraşmak istemezdim.

Ayrıca tampon kullanamıyorum ben çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…