Ay insallah sorun olmazbazılarında bir ay için adet düzensizliği yapıyormuş ama bünye meselesi galiba. bende ne ağrı ne gecikme olmadı
Avşa da 10 gun olcak. 1 hafta suruyor zaten gitti balayi yaa
Ay insallah sorun olmaz
Dugun ve balayi zamani regl olmamam icin ne yapmam lazim. Duzenli giderse tam balayinin ortasinda olucamarastirdim ettim bi takim seyler okudum ama kullanilan ilaclar sonradan sıkıntı yapiyormus. Ne yapcam bilmiyorum canım sıkıldı yaa (
Oyuzden bekleyiverin diyosun rahatçaYa öyle düşünme birlikte gezin tozun el ele, alış-veriş yapın yeni yerler keşfedin, aktivitelere katılın, hele ki ilk kez baş başa tatile çıkıyorsanız bunun apayrı bi mutluluğu oluyor ^_^
Öbür türlü zaten odadan pek çıkamazsınız
ben p ipe baslayan ilaci kullanmıştım evlenenecegim zaman... ama daha onceki yillarda da kullanmisligim var kendisini benim duzenimi bozmadi sadice kullandigim surece karnim sis gezdim..hafifte regl sancisi.. ben dr danismistim
Kullanmadim hic d.k hapida tavsiyelerden yola cikarak doktora daniscam aynenhiç dert etme doğum kullan hapı kullanıyomusun bilmiyorum kullanıyosan 21 günden sonra devam et yani 2 paket bitir benim de balayına denk gelmişti ben öyle yapmıştım. öncesinden de yaz tatilinde denk geliyordu diye 3 kez primolut n diye adet geciktirici var ondan içtim. öyle bi kötülüğünü görmedim adet günümden 2 gün önce başlayıp tatil dönüşüne kadar içmiştim hapı bıraktıktan 2 3 gün sonra da adet oldum hiçte bişey olmadı. ama içine sinmiyosa doktora git eczaneye danış
Kullanmadim hic d.k hapida tavsiyelerden yola cikarak doktora daniscam aynen
Benim de balayının ortasına denk gelmişti, her tatilde regl olurum zaten. O yüzden geciktirici iyi bir tercih. Ardarda bir kaç ay kullanmadığınız sürece bir sorun yaratmaz.
Ayrıca balayında sevişilir. Gerekirse odadan çıkılmaz sevişilir. Plajdayken birden odaya koşup şevişilir. Balayı bol bol sevişmek için icat edilmiştir, gezip ne yapacaksınız. Ömür boyu geziliyor zaten. Eşimle evlilik öncesi beş yıllık ilişkimiz ve cinsel yahatımız olmasına rağmen deli gibi sevişmiştik balayı süresince. Bunda otel personelinin habire odaya taşıdığı fındık fıstık tatlı vs etkisi de büyük kanımca
Hic o yontemle korunmayi duaunmuyorum malesefDoğum kontrol hapıyla korunmayı planlıyorsanız diğer kutuya direkt geçip kullanabilirsiniz bence. Bana en mantıklısı doğum kontrol hapı gibi geldi
Doğum kontrol hapıyla korunmayı planlıyorsanız diğer kutuya direkt geçip kullanabilirsiniz bence. Bana en mantıklısı doğum kontrol hapı gibi geldi
kahkaha attım yemin ederimiş yerindekiler bana bakıyo
Balayı hiç bukadar açıklayıcı anlatilmamistiBenim de balayının ortasına denk gelmişti, her tatilde regl olurum zaten. O yüzden geciktirici iyi bir tercih. Ardarda bir kaç ay kullanmadığınız sürece bir sorun yaratmaz.
Ayrıca balayında sevişilir. Gerekirse odadan çıkılmaz sevişilir. Plajdayken birden odaya koşup şevişilir. Balayı bol bol sevişmek için icat edilmiştir, gezip ne yapacaksınız. Ömür boyu geziliyor zaten. Eşimle evlilik öncesi beş yıllık ilişkimiz ve cinsel yahatımız olmasına rağmen deli gibi sevişmiştik balayı süresince. Bunda otel personelinin habire odaya taşıdığı fındık fıstık tatlı vs etkisi de büyük kanımca
Ben bir iki kere erteledim valla daha önce bi arkadaş yazmış o ilacı kullandım.Böyle denk gelen olmadimi hiç kızlar herkes ertelemiyodur yada kös kös oturmuyolardir balayinda heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?