Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Djdfhjdfk ya bu gözler balayına kv'nin köyüne giden çift bile gördü kk'da, buna kızamadım onlara kıyaslayınca Salak sarhoş kafayla saçmalamış, ayılınca bi sarsın kendine gelsinCok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Cok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Balayı çiftlere özeldir,tabiki sürekli her yerde her zaman sevisgen olunmuyor ama, başbaşa geçirilen bir zaman dilimidir.Arkadaşlarla her zaman tatile gidilir Daha öncede gidiliyorsa,yine beraber gidilmesi balayı olayını siradanlaştirmaz mı?????
Hahaha zehir gibisiniz ya. O da cozuldu dugun mugun yok neysekiSiz sanırım beraber yaşadığınız için balayını çok farklı bir şey olarak görmüyor..ama bunun 1 defa olacağını özel olacağını belirtin
Düğün konusu ne oldu? babası sizin paranızla düğün yapıp hem sizi masrafa sokup hem hava atacaktı esas o önemli
Balayı planınız tatlıya bağlanmış ama siz bence alkollüyken ne dediğini bilmeme kısmına çözüm bulun, tirbuşonla kafatasından girip fazla havayı mı alırsınız ne yaparsınız bilemem ama ne dediğini bilemeyecek hale geliyorsa olmadık insanlara karşı zor durumlara sokabilir bu da sıkıntı yaratır.Guncelleme: Sabah uyanir uyanmaz konusalim askim dedi. Ben dun ne dedigimi bile tam hatirlamiyorum. Sacmalamis olabilirim sen nasil istersen oyle olsun dedi.
Bizimki balayından çok düğün yorgunluğunu ve stresini atmak adına yapılan bir şeydi yoksa bence de çok önemli bir olay değil.Normalde de onarkadas grubuyla tatile vs ciktiysaniz bana çok normal geldi, grup dinamiği nasıl ona bakmak lazım . Balayına anlam yükleyen biri değilim , hatta balayına bile gitmedim herkes tarafından çok absürt karşılandi ama özel ve önemli gelmiyor