• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayına arkadas grubuyla gitmek ?

Başıma bir şey gelmeyecekse 5 gün baş başa balayı, sonra da arkadaşlara katılma fikri bana kötü gelmedi. Ben bu kadar celallenmezdim. Tamam 17 senelik evliyim ama ilk zaman da böyle düşünüyordum. Yani kimse gelip odamızda kalmayacak, elbet yemeğe eğlenmeye dışarı çıkacağız. Arkadaşlarla takılıp sonra da otele ya da eve dönüp kaldığımız yerden devam etmenin nesi kötü? O jakuzilerin aşk yuvasından cinayet mahalline dönüşme ihtimali de var.

Kardeşlerim gönül rahatlığıyla linçleyebilirsiniz, kızmam. Cılız da olsa karşı fikir belirtmenin cezası varsa öderim sessiz sessiz🙃

Oha ya
Benim bir arkadaşım ablasiyla balayına gitti (onlar çok ısrar etmişler. Wtf)
Bir arkadaşım da düğününün hemen ertesi günü o şehre gelen öğrencilik yıllarından arkadaşlarıyla kampa gitti . İki gün kamp yaptılar 😲😲😲
Çok saçma geliyor bana ya. Her şeyin yeri var zamanı var. Sizin balayı çifti,ne işiniz var es dostla.
Ha şöyle olur, siz de Karadağ 'a bilet alırsınız, son iki günü Sırbistan'a ayırirsiniz, Sırbistan'da da biraz gezip akşam arkadaşlarla bulusursunuz ,sabah beraber takılır dönersiniz güzel bir anı olur. Ama tüm tatil beraber gitmek saçmalık ötesi

Cok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Alkolün etkisidir, anlamamış geçiştirmeleri de. Madem alkollü algısı zayıflıyor, arkadaş ortamında hatta dışarıda bu kadar içmemeyi öneririm. Daha çiçeği burnundasınız.
Arkadaşlarla çooook tatile çıkmışızdır. Çok iyi , iyi , kötü ve çok kötü geçen tatillerimiz oldu.
Öyle kolay değil iyi geçmesi ki balayını kötü hatırlamak kimse istemez.
güzel ve sakince konuşup çözün

Cok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Siz evlilikten once yasamissiniz hetseyi
Bence evlilikten once herseyi yasamissiniz heycani kalmamis erkek tarafinda. Bir de yurtdisi cazip gelmistir ona. Tek basina yurtdisina cikarsam beceremem diye dusunmustur

Ben bu sitede olduğum konularda şu mevzuyu anlamiyorum 😄 arkadaslarinin bile olur mu oyle şey dedigi gayet de acik acik "hayir ne münasebet oyle sey olmaz" diye kestirip atabilecegin bir şeyi bile "geçiştirmeye" calisip , anlamadı diyorsun. Sonra yine arkadaslarin yanindan ayrildiktan sonra dümdüz "sen salak misin biz balayına gidicez ne isimiz var arkadaslarla" diyebilecegin mevzuya "nasil davranmam gerekir" diyorsun. Düşündüklerinizi soylemeye niye bu kadar cekiniyorsunuz? İletişim kurmak bu kadar zor mu? Ömür boyunca net olarak taleplerinizi dile getirmeden istediginiz gibi bir hayat yasayabileceginize inaniyor musunuz? Ki bu daha cok basit bi mevzu. Bunda bile esimle nasil konusup nasil geri ceviricrm sıkıntısı cekiyorsaniz, bunun karsi aile mevzulari, kaynanasal duruari vs oldugunda ne yapacaksiniz hic bilmiyorum.

Ben bu sitede olduğum konularda şu mevzuyu anlamiyorum 😄 arkadaslarinin bile olur mu oyle şey dedigi gayet de acik acik "hayir ne münasebet oyle sey olmaz" diye kestirip atabilecegin bir şeyi bile "geçiştirmeye" calisip , anlamadı diyorsun. Sonra yine arkadaslarin yanindan ayrildiktan sonra dümdüz "sen salak misin biz balayına gidicez ne isimiz var arkadaslarla" diyebilecegin mevzuya "nasil davranmam gerekir" diyorsun. Düşündüklerinizi soylemeye niye bu kadar cekiniyorsunuz? İletişim kurmak bu kadar zor mu? Ömür boyunca net olarak taleplerinizi dile getirmeden istediginiz gibi bir hayat yasayabileceginize inaniyor musunuz? Ki bu daha cok basit bi mevzu. Bunda bile esimle nasil konusup nasil geri ceviricrm sıkıntısı cekiyorsaniz, bunun karsi aile mevzulari, kaynanasal duruari vs oldugunda ne yapacaksiniz hic bilmiyorum.
Alakasi yok. Burdaki insanlara belki de balayina bakisim abartidir, arkadaslariyla cikan insanlar var midir diye fikir almak amaciyla girdim. Bir paragraftan her tespiti yapabilmenize guluyorum

Alakasi yok. Burdaki insanlara belki de balayina bakisim abartidir, arkadaslariyla cikan insanlar var midir diye fikir almak amaciyla girdim. Bir paragraftan her tespiti yapabilmenize guluyorum
Bakisinizin abarti olup olmamasinin ne onemi var? İstemiyorsanız konu kapanmistir. Acik acik soyleyin , neden ima etmeye calisip duruyorsunuz. Ayip mi

Bakisinizin abarti olup olmamasinin ne onemi var? İstemiyorsanız konu kapanmistir. Acik acik soyleyin , neden ima etmeye calisip duruyorsunuz. Ayip mi
Tamam da, istememekte haklı mı haksız mı ondan tam emin değil. Emin olmadığı için de bizlere soruyor. Ki ben çıkıntılık yapıp aksi yönde oy kullandım. Her zaman değişik fikirlere açık olmanın nesi kötü?

Benim için balayının diğer tatillerden bir farkı yok. Arkadaşlarla da gidebilirim. 7/24 sevişen bir tip değilseniz, gündüz beraber gezip akşam gece odanızda istediğinizi yaparsınız. Eğlenceli bile olabilir sevdiğiniz anlaştığınız kişilerse

Alkoldendir . Yoksa niye kendi ayağına sıksın .
Sonraki tatiller birileriyle olabilir ama balayı başbaşa olmalı ne öyle arkadaş grubuyla ,bekar kafasıyla konuşmuş.
Cinsel hayatınız varsa kesin balayına kadar öyle başkalarıyla gitmek istiyormus ya hani görsün biraz , yoksa da bilmiyorum bu erkeklerde libido mu ölüyor ne oluyor anlamıyorum.

Bunu yapan ciftler var valla benim arkadasim yapmisti 🤣 ama iki tarafinda istegiyle olmustu , tabiki kesinlikle cok sacma . Yani guzel bir dille anlatin , balayi adi ustunde ben seninle yalniz olmak istiyorum diyin . Ayyyy balayi icin dil dokmek zorunda olmak 🙄

Normalde de onarkadas grubuyla tatile vs ciktiysaniz bana çok normal geldi, grup dinamiği nasıl ona bakmak lazım . Balayına anlam yükleyen biri değilim , hatta balayına bile gitmedim herkes tarafından çok absürt karşılandi ama özel ve önemli gelmiyor

bence o an diyebilirdiniz balayı için farklı planlarımız vardı alkolün etkisinde gaza gelme yarın konuşalım diye.

Cinsellik önceden yaşanan birşeyse erkekler için balayının anlamı normal tatil oluyor ama yaşanmadıysa para yoksa bile o tatili yapmak için herşeyi yapıyorlar genelde😅 istisnai durumlarda vardır tabi ki de cinselliği zaten düzenli bi şekilde yaşıyorsanız yurt dışına arkadaşlarla gitmek eğlenceli olabilir ama bana göre balayı yiyip içip yatma dinlenme yeridir. Kültürel gezi zamanı değil🙈 olay sizde bitiyor çok güzel ikna edersiniz eş adayınızı. 😉

Abi arkadaş grubu neyse de balayına geniş ailesiyle giden bir tanıdık vardı vallahi farklı kafalar😁 bir de villa tutmuşlar herkes toplu kalıyor rezalet. Dendiği gibi cinsel hayat varsa bile adı üstünde balayı çiftler tamamen baş başa olmalı. Siz kafası ayılınca net ve nazik bir şekilde anlatım eşinize zamanla öğrenir sınırlarını net olursanız

Tek bekledigim sey bu. Eger yarin da bunun israrini ederse balayi falan olmayacak
Ama evlenince de hadi ailelerle tatile gidelim der bu. Kimse ile gitmemek için tatilleri erteleye erteleye bu adamla çürüyecek misiniz? İyice azarlayın, ayrı tatil alın ve kapatın çenesini. Niye kendi keyfinizden feragat ediyorsunuz.

Bunu teklif etmesi değil de istemediğinizi masadaki diğerlerinin farkedip de nişanlınızın farketmemesi biraz sıkıntı. Onu da alkoldendir diye düşünüyorum. Siz kendine geldiğinde tartışmadan başbaşa olmak istediğinizi söyleyin. Net olun. Sonuçta bu konuda herkes farklı düşünebilir. Ha bana göre o kadar garip bir durum değil.
Önümüzdeki yaz çok yakın arkadaşlarımızın düğünü var. Sonrasında eşim ve ben de onlarla gideceğiz balayına. Çok ısrar ettiler ikisi de. Biz de kabul ettik. Hatta dedim keşke bizim düğün zamanı akıl edip biz de onları davet etseydik diye.😅

Back