Biktim tum erkolardankız bu ülkedeki erkeklere bi şeyler oldu bu okuduklarımız gerçek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biktim tum erkolardankız bu ülkedeki erkeklere bi şeyler oldu bu okuduklarımız gerçek mi
Alkolün etkisidir, anlamamış geçiştirmeleri de. Madem alkollü algısı zayıflıyor, arkadaş ortamında hatta dışarıda bu kadar içmemeyi öneririm. Daha çiçeği burnundasınız.Cok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Siz evlilikten once yasamissiniz hetseyiCok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Bence evlilikten once herseyi yasamissiniz heycani kalmamis erkek tarafinda. Bir de yurtdisi cazip gelmistir ona. Tek basina yurtdisina cikarsam beceremem diye dusunmusturCok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Alakasi yok. Burdaki insanlara belki de balayina bakisim abartidir, arkadaslariyla cikan insanlar var midir diye fikir almak amaciyla girdim. Bir paragraftan her tespiti yapabilmenize guluyorumBen bu sitede olduğum konularda şu mevzuyu anlamiyorum arkadaslarinin bile olur mu oyle şey dedigi gayet de acik acik "hayir ne münasebet oyle sey olmaz" diye kestirip atabilecegin bir şeyi bile "geçiştirmeye" calisip , anlamadı diyorsun. Sonra yine arkadaslarin yanindan ayrildiktan sonra dümdüz "sen salak misin biz balayına gidicez ne isimiz var arkadaslarla" diyebilecegin mevzuya "nasil davranmam gerekir" diyorsun. Düşündüklerinizi soylemeye niye bu kadar cekiniyorsunuz? İletişim kurmak bu kadar zor mu? Ömür boyunca net olarak taleplerinizi dile getirmeden istediginiz gibi bir hayat yasayabileceginize inaniyor musunuz? Ki bu daha cok basit bi mevzu. Bunda bile esimle nasil konusup nasil geri ceviricrm sıkıntısı cekiyorsaniz, bunun karsi aile mevzulari, kaynanasal duruari vs oldugunda ne yapacaksiniz hic bilmiyorum.
Bakisinizin abarti olup olmamasinin ne onemi var? İstemiyorsanız konu kapanmistir. Acik acik soyleyin , neden ima etmeye calisip duruyorsunuz. Ayip miAlakasi yok. Burdaki insanlara belki de balayina bakisim abartidir, arkadaslariyla cikan insanlar var midir diye fikir almak amaciyla girdim. Bir paragraftan her tespiti yapabilmenize guluyorum
Tamam da, istememekte haklı mı haksız mı ondan tam emin değil. Emin olmadığı için de bizlere soruyor. Ki ben çıkıntılık yapıp aksi yönde oy kullandım. Her zaman değişik fikirlere açık olmanın nesi kötü?Bakisinizin abarti olup olmamasinin ne onemi var? İstemiyorsanız konu kapanmistir. Acik acik soyleyin , neden ima etmeye calisip duruyorsunuz. Ayip mi
Ama evlenince de hadi ailelerle tatile gidelim der bu. Kimse ile gitmemek için tatilleri erteleye erteleye bu adamla çürüyecek misiniz? İyice azarlayın, ayrı tatil alın ve kapatın çenesini. Niye kendi keyfinizden feragat ediyorsunuz.Tek bekledigim sey bu. Eger yarin da bunun israrini ederse balayi falan olmayacak