Tek bekledigim sey bu. Eger yarin da bunun israrini ederse balayi falan olmayacakAileleri de çağırsın oldu olacak.Hem balayında baş başa kalmanın ne gereği var, cümbür cemaat tatil yaparsınız artık.
İnşallah alkolün etkisinden ötürü demiştir.
Yok daha neler. KV kp görümce ve eltiyi de çağırsın tam olsunCok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Hatta sen de gel hepiniz davetlisinizYok daha neler. KV kp görümce ve eltiyi de çağırsın tam olsun
Yeni evlilerle gelmeyi bırak aranmasına bile karşıyımHatta sen de gel hepiniz davetlisiniz
Neden biliyo musun karsimdaki ayı bas basa gecirmek yerine bunu tercih ederken yok biz bize olalim diyesim gelmedi. Suan mesela balayindan bile sogudumArkadaşlarının yanında neden direkt "hayır tabiki balayı özel bir süreç arkadaşlara sonraki planlarda katılırız" diyemediginizi anlayamadım. İnsanlar konuşa konuşaböyle yerlerde kibarca net konuşursanız başınız ağrımaz
Erkekler genelde çok detay düşünmezler ve toplu aktiviteleri daha çok severler. Ki bir de kafası da güzelmiş. Bence o kadar dert edilecek bişey yok boşuna sıkmayın canınızıNeden biliyo musun karsimdaki ayı bas basa gecirmek yerine bunu tercih ederken yok biz bize olalim diyesim gelmedi. Suan mesela balayindan bile sogudum
Ne bileyim ya ben cok sinir oldumErkekler genelde çok detay düşünmezler ve toplu aktiviteleri daha çok severler. Ki bir de kafası da güzelmiş. Bence o kadar dert edilecek bişey yok boşuna sıkmayın canınızı
Tepkinizi konunun geçtiği yerde net bı sekilde konuşarak koyarsanız konu da uzamamis olur üç günlük dünya en büyük derdiniz bu olsun inşallahNe bileyim ya ben cok sinir oldumbu ayılıklara da tepkimizi koyalim
Saçmalamışş tabi gidilmez.Cok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Yani şöyle soyleyim, baktigimiz evlerin bile jakuzi icermesine dikkat ettik. Basbasa gecirmeyi planladigimiz bir seydi. O yuzden bu davranis beni cok rahatsiz etti. Ki su ana kadarki butun tatillerimizi arkadaslarimizla yaptik. Kirildim ben ya galiba. Sinir bile degil suanki hissettigimBenim böyle yapan arkadaşlarım olduğu için garip gelmedi. Eğer evlilik öncesi cinsel hayat beraber yaşama uzun süreli birliktelik beraber gidilmiş tatiller varsa balayı konusunun o kadar da özel olmadığını düşünebilir nişanlınız ekstrem bi ayılık değil yani :). Ha tabii ki siz bunun özel başbaşa geçirilmesi gereken bir zaman olduğunu düşünüp böyle istiyorsanız net bir şekilde anlatın. Ben habire kalabalık tatile bile karşıyım mesela, bir çiftin başbaşa sıkılmadan eğlenerek günler haftalar geçirebilmesi önemli benim için. Ama biz de yurtdışında evlendiğimiz için balayı da oraya sayıldı yanımızda kardeşim arkadaşlarımız vardı kısmet işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?