Cok sinirliyim. Bugun arkadaslarla toplandik ve nikahimizdan 5 gun sonra bir cift sirbistana gidecegini ve bilet aldiklarini soyledi. Digerleri biz de bilet alalim diyip aldilar hemen. Benimki de atladi biz de oyle gidelim diye. Bir de alkollu oldugu icin gecistirmelerimin hicbirini anlamayip napalim napalim diye defalarca sordu. Masadaki kizlar balayina gideceksiniz sonucta, basbasa kalmak isteyebilirsiniz bir konusursunuz dediler benim cevaplarimi gorunce. Benim salak anlamadi. Donuste de tepkimi ortaya koydum sacmasapan cevaplar verdi sinirimi daha da bozdu. Simdi alkolun etkisinde diye uzatmadim ama yarin bu konu acilacak. Nasil davranmam gerek ben mi cok buyutuyorum kizlar ya balayina arkadas grubuyla gidilir mi hic ? Valla tokatlarım ben bunu
Guncelleme: Sabah uyanir uyanmaz konusalim askim dedi. Ben dun ne dedigimi bile tam hatirlamiyorum. Sacmalamis olabilirim sen nasil istersen oyle olsun dedi. Boyle yaklasinca ben de kavga etmedim zaten. Iki gun onceden gidip sonrasinda arkadaslarla vakit gecirmeye karar verdik. Olay tatliya baglandi
Guncelleme: Sabah uyanir uyanmaz konusalim askim dedi. Ben dun ne dedigimi bile tam hatirlamiyorum. Sacmalamis olabilirim sen nasil istersen oyle olsun dedi. Boyle yaklasinca ben de kavga etmedim zaten. Iki gun onceden gidip sonrasinda arkadaslarla vakit gecirmeye karar verdik. Olay tatliya baglandi
Son düzenleme: