- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy gezilecek görülecek hiç bi şey yok her yer taş daha romantik bi yere gidin. Yok biz otelden çıkmayız diyorsanız olabilir yoksa 2. Gün kaçarsınız. Gıtmedıysenız gollere falan gidin abant gölüne yedi gollere mesela. Sonbaharda sarı sarı yapraklar pek bi severım. Ya da deniz kum güneş daha güzelkızlar meraba,
eylülde düğünümüz var.balayı için kapadokyayı düşünüyoruz.Bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz otel var mıdır?fiyatlarınıda yazabilirseniz sevinirim.
tam bende karlık evini diyecektim. bende kasım ayında gittim gerçekten çok güzel bi otelkarlık evi muhteşem bir seçim olur.biz de balayını orda yaptık..sahibi çok beyefendi ,çalışanlar harika,odaları hepsi ayrı dekorasyon,bahçe süper....tavsiye ederim..
villa ekstrayı tavsiye ederim villaları mükemmellSayenizde balayına gidebilecek tek siteyi buldum sanırım ! Teşekkür ederim
tesettürlüyüm ve deniz olması yada olmaması cok farketmiyor benim için
Hemen bakıcam teşekkürler ^^villa ekstrayı tavsiye ederim villaları mükemmell
rica ederim biz pandora da kaldık tavsiye ederimHemen bakıcam teşekkürler ^^
haklısınızBana göre hayalinde ne varsa orayı tercih et.kimseye nereye gideyim demedin ki kapadokyada yer sordun.
tesettürlüyüm ve deniz olması yada olmaması cok farketmiyor benim için
bende cok aratırdım karlık evini.herkeste cokBiz Karlık Evi'nde 3 gün kaldık, ekim ayıydı. Oteldeki vaktimiz de güzel geçti, çıkıp tüm bölgeyi arabayla turladık da. Harikaydı ama 3 gün yeter oralara
zaten bizde 3 gün kalıcaz.karlık evi olucak gibi ama bzde araba yok nasıl gezcez bide akşam yemekleri nasıl olcak o konularda biraz tedirginim açıkcasıBiz Karlık Evi'nde 3 gün kaldık, ekim ayıydı. Oteldeki vaktimiz de güzel geçti, çıkıp tüm bölgeyi arabayla turladık da. Harikaydı ama 3 gün yeter oralara
teşekkür ederim cümlemizin inşallahBilgim yok ama tebrik etmek istedim şimdiden. Allah mesut etsin inşallah, mutlu bir yuvan olur.
bende cok aratırdım karlık evini.herkeste cok
zaten bizde 3 gün kalıcaz.karlık evi olucak gibi ama bzde araba yok nasıl gezcez bide akşam yemekleri nasıl olcak o konularda biraz tedirginim açıkcası