- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
bıtanesı the house hoteldıotelin adını hatırlıyormusun
bıtanesı golden cave
dıgerını hatırlamıyorum asmalı konagın hemen oldugu yerde bıyerdeydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bıtanesı the house hoteldıotelin adını hatırlıyormusun
oo sımdı karakol carsı olduPeh harbiden sallamis
Butun ic anadolunun sanayisini toplasan bir antep etmez tabiiki
Antep merkezde oturduyduk, daha dogrusu annemin cocuklugu orda gecmisti. Evimiz simdi karakol oluyormus tarihi binaydi. Gidip bi ziyaret etmek lazim
Sigilmaz tabii buyuk sehir. Goc de cok aliyor, ipsiz sapsiz da gelmistir eminim, tum buyuk sehirlerin kaderi. Merak ediyorum gelsem gorsemoo sımdı karakol carsı oldu
hanı antepde patlama olmustu ya orası
antebı sımdı gorsen ınanamazsın ozaman sıgmıyoruz sınır genısletılmelı :)
bende antep merkezdeyım sımdı gorsen havayı e bınalarda cogaldı her yıl hava sankı daha sıcak oluyor
mesela demın sokaga baktıgımda asfaltdan havaya dalgalanmalar gordum tobe yarabbım cehennem gıbı
ayy aynen aynenSigilmaz tabii buyuk sehir. Goc de cok aliyor, ipsiz sapsiz da gelmistir eminim, tum buyuk sehirlerin kaderi. Merak ediyorum gelsem gorsem
ahahah olur mu olurmuşayy aynen aynen
antepde antebın yerlısı az kaldı valla bızler azınlık olduk
ben bıle ıcın de yasadıgım sehrın bukadar buyuk oldugunu bılmıyordum amerıkadan gelen muhendısler ( tarıhı eserler ıcın ) bızım apartmanda komsumuz onlarla konusuyoruz büyüme ve gelısme seklıne hayran kalmıslar bırden bı atak yapmıs antep gurur duydum valla
bıde antep sıvesıyle konusmaya calısıyorlar gorsen sevımlılıgı allahım :)
kız konu sahıbı antebe gel sen balayına bak rum kale vaaarrr bı orman var burda akıllara zarar
turkıyenın en buyuk hayvanat bahcesı burdaaa
zeugma var
antık ilcelerımız vaarrr
yelkenlı yarısları yapılıyor bak nızıp barajında cok guzeel
hee balayında hayvan mı gezceniizz ama yeme balayı yaparsınız sızde yemek ıcmek ıcın balayı
Kapadokyanin o sacma balonuna verilecek parayla antepte helikopter kiralarsinayy aynen aynen
antepde antebın yerlısı az kaldı valla bızler azınlık olduk
ben bıle ıcın de yasadıgım sehrın bukadar buyuk oldugunu bılmıyordum amerıkadan gelen muhendısler ( tarıhı eserler ıcın ) bızım apartmanda komsumuz onlarla konusuyoruz büyüme ve gelısme seklıne hayran kalmıslar bırden bı atak yapmıs antep gurur duydum valla
bıde antep sıvesıyle konusmaya calısıyorlar gorsen sevımlılıgı allahım :)
kız konu sahıbı antebe gel sen balayına bak rum kale vaaarrr bı orman var burda akıllara zarar
zeugma var
antık ilcelerımız vaarrr
hee balayında hayvan mı gezceniizz ama yeme balayı yaparsınız sızde yemek ıcmek ıcın balayı
kesınlıkleKapadokyanin o sacma balonuna verilecek parayla antepte helikopter kiralarsin
Ya da butun antebin restoranlarini gezer turlu turlu yoresel yemek denersin
Ben antebe alisverise gelicem zaten kismet olursakesınlıkle
kız saka maka gercekden hee
okadar turıst gelıyor buraya gezmeye bosuna degıl yanı
zıncırlı bedesten carsısı
kalesı
antep ve cevresını onemlı yerlerını gezmeye kalksan sabahdan geceye 1 haftanı alır
yemek kısmına gelınce
orucluyum hıc anlatmıyım gelsın iftaaarrr
eger gelırde ugramazsan cok pis darılırım dark vallaBen antebe alisverise gelicem zaten kismet olursa
Salcasi kuruluk patlicanlari icin
Buralarda bulunmasi imkansiz seyler var orda
Hee bir de yemeni var ondan alicam ugrarim kiz gelirsem
Ben antebe alisverise gelicem zaten kismet olursa
Salcasi kuruluk patlicanlari icin
Buralarda bulunmasi imkansiz seyler var orda
Hee bir de yemeni var ondan alicam ugrarim kiz gelirsem
Yaaa cok ozendim gercekten gelesiM var mutlaka ugrarim. Bebisi severim, seni gorurum.eger gelırde ugramazsan cok pis darılırım dark valla
sana ıstedıgını gonderım burdan demıcem gel cunku gelde yegenını sev :)
Evlenmeden once gelseydim bindalli bilem alirdimşalvar almayı unutma
Bende diyorum balayıyla ne ilgim var
Evlenmeden once gelseydim bindalli bilem alirdim
Simdi sirf salcasi icin bile gelebilirim valla. Buralardakiler salca zannediyolar kullandiklarini ama bence o domates puresi
Gören Antep te otelin var sanır müşteri çekmek için didiniyosun gibikız konu sahıbı antebe gel sen balayına bak rum kale vaaarrr bı orman var burda akıllara zarar
zeugma var
antık ilcelerımız vaarrr