- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karlık evi ni tavsiye ederim biz de tavsiye üzerine karlık evine gittik balayına aralıkta gitmiştik biz çok güzeldi. Web sayfasından odalara falan bir bak istersen. Hala fırsatımız olsa da tekrar karlık evine gidebilsek diye düşünüyoruz. Balayı çiftlerine özel indirimleri vardı o zaman hala olması lazım.kızlar meraba,
eylülde düğünümüz var.balayı için kapadokyayı düşünüyoruz.Bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz otel var mıdır?fiyatlarınıda yazabilirseniz sevinirim.
Şalvar dediğini kayınvalide alır geline, hala öğrenemediniz mi kk daşalvar almayı unutma
Şalvar dediğini kayınvalide alır geline, hala öğrenemediniz mi kk da
NOT : Ben bindallı da giydim abiye de kınamda : )
siz de mi gittiniz:) biz balayından sonra da oğlumuzu da alıp gittik..balayı kasım ayındaydı,kar yağarken şömine başında ev yapımı şarap içtik;sonra gittiğimizde ilkbahardı..apayrı bir güzellikti..bahçe falan harikaydı...Karlık evi ni tavsiye ederim biz de tavsiye üzerine karlık evine gittik balayına aralıkta gitmiştik biz çok güzeldi. Web sayfasından odalara falan bir bak istersen. Hala fırsatımız olsa da tekrar karlık evine gidebilsek diye düşünüyoruz. Balayı çiftlerine özel indirimleri vardı o zaman hala olması lazım.
siz de mi gittiniz:) biz balayından sonra da oğlumuzu da alıp gittik..balayı kasım ayındaydı,kar yağarken şömine başında ev yapımı şarap içtik;sonra gittiğimizde ilkbahardı..apayrı bir güzellikti..bahçe falan harikaydı...
Allah sağlıkla doğum nasip etsin,gidersiniz tabii:)İnşallah biz de bir daha gidebiliriz bu sefer oğlanla
Kapadokya benle konustun canim:)
ayy karıstırdım mı afedersın canım
ozaman Denas14__
bakalım dogruyu bulana kadar kac kısı etıketlıcem
Kapadokya benle konustun canim
Bende bayıldım. Otel yerine çok güzel bir alternatif. Yeme geze olayı zaten dışarıda halledilir. Böyle tesettürlü bayanlar için eşiyle havuza girebilme başbaşa kalma ve manzara imkanı da var.Ben çok beğendim bu evlerii bayıldım hatta Ama bi yandan da düşünüyorum zaten balayından sonra eve gidicen ev gibi bi yer olmasın ocak çamaşır mak. falan görünce dedim bu ne böyle
Tabii bi yandan da sıcak geliyo ev düşüncesi otellerde kalmaktansa bilemediim başka öneriler varsa takipteyim . Fikirleriniz için teşekkürler
Kokulu kokulu dimi ama facia gibi balayikonu sahıbı bence antebe gelır darkmore
balayı olmasaydı vallahı gel kalacak ev yıyecek yemek herseyın tamam gezmeye gel derdım ama balayı işte
lahmacunla romantıklık olmaz
Sayenizde balayına gidebilecek tek siteyi buldum sanırım ! Teşekkür ederimhttps://m.kiralikvilladatatil.com/balayi-villa/
http://www.hepsivilla.com/balayi-villalari/
Bunlara bakabilirsiniz. Bence Kapadokyadan daha iyi bir tercih olur
Bende çok beğendim burada görmüştüm bir kaç ay önce. Biri ona tavsiye etmişti. Bende inşallah ileride evlenirsem burayı düşünebilirim. Bayıldım bende.Sayenizde balayına gidebilecek tek siteyi buldum sanırım ! Teşekkür ederim
:))) İnşallah sizede nasip olur benim gibi kıskanç bir öküze sahip olunca burası tam bizlik dedim hahahBende çok beğendim burada görmüştüm bir kaç ay önce. Biri ona tavsiye etmişti. Bende inşallah ileride evlenirsem burayı düşünebilirim. Bayıldım bende.
Ayy rica ederim :) Ne mutlu bana. Mutlu huzurlu yuvanız olsun inşallah :)