• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Selam kızlar ocakta evleniyorum allah nasip ederse:nazar: Balayı ıcın Nevsehir'i tercih ettik. Ocak ayının sonuna dogru oralar nasıl olur nereler gezilir? Tavsiyelerde bulunabilir misiniz rica etsem :KK23:

Canım merhaba, yalanckarnca yalanckarnca

nevşehir ve çevresine 7-8 kez gitmiştim. Ocak ayında daha sıcak yerlere gitseydinizya :)

kapadokya, yeraltı şehirleri, ürgüp, göreme gibi tarihi yerler bakımından oldukça zengin bir bölge...
Sosyal anlamda ocak ayında faaliyetler biraz sıkıntılı tabi. soğuk aylarda gittiğimde yaz aylarında ki kadar zevk almamıştım açıkçası. ıhlara vadisine de mutlaka uğrayın derim =)

sevgiler. şimdiden mutluluklar dilerim.

Canım merhaba, yalanckarnca yalanckarnca

nevşehir ve çevresine 7-8 kez gitmiştim. Ocak ayında daha sıcak yerlere gitseydinizya :)

kapadokya, yeraltı şehirleri, ürgüp, göreme gibi tarihi yerler bakımından oldukça zengin bir bölge...
Sosyal anlamda ocak ayında faaliyetler biraz sıkıntılı tabi. soğuk aylarda gittiğimde yaz aylarında ki kadar zevk almamıştım açıkçası. ıhlara vadisine de mutlaka uğrayın derim =)

sevgiler. şimdiden mutluluklar dilerim.

Teşekkürler arkadaşım : )) bi anlık gaflet iste ayarlams bulunduk birazda yakn diye nevsehir tercih ettik zaten 4 günlük bi tatl olcak :)

Back