• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı

Otel nasıl güzel mi olanakları falan
Ben çok begendim otelin yerini gölün kıyısında ve Orman yanında aslında gezi yeri sadece göl çevresi ama biz sakin bi yer istediğimiz için tercih ettik umarız sakindir yani

Ben daha yapamadım.
Ailem antalyada her sene yapıyoruz ya diyor bana.
Otel de mi kalıyoruz sanki

Antalyaliyim. Sana finikeyi tavsiye ederim.
Merkez çok kalabalık oluyor yaz aylarında. Finike hem sakin hem de güzel yerleri var. Atv ye falan binersiniz ekşınli olsun biraz :)

Teşekkür ederim canım orayısa araştıraym o zaman ben biraz (:

Ay balayı diyince bi yutkundum. Ben de balayına gidemeyengillerdenim. İnşallah sizinki çok güzel olur :KK61:

yakın bi kadın arkadaşıma hillside beach club'ta beleş bi tatil fırsatı çıkmıştı ben de nikahtan iki gün sonra kocamı evde bırakıp oraya koştum. Zaten nikahı yurtdışında kıymıştık boşver balayını deyip lüks otel sahillerine attım kendimi. Ne iyi yapmışım. Otel tavsiyesi hillside beach club diycem ama oraya vereceğin parayla nerdeyse phuket'e gidersin gibi

Biz balayında araçla kafamıza göre bir gece bir gece butik otellerde kala kala Cunda'ya geldik, sonra da Avusturya'ya gittik Hallstatt, Salzburg, Viyana gezdik, Tr tatilinin iki katı oluyor para olarak ama hesaplı yerlerde kalınırsa.
Biz evlenmeden önce de bir yerlere gidiyorduk, tatil, haftasonu için aksiliklere takılmadık onun için, otel tatili bu yıl düşünüyorum, hayatımda hiç bir hafta aynı otelde kalmadım, bu başlığı takip edeceğim. :KK50:

Kıbrısta pek gezilecek yer yokmuş öyle diyorlar ege ve akdeniz düşünüyorum ama otel olarak karar veremedim canım
Ben Kıbrıs'ta yaptım geçen sene elasuxta,şahaneydi balayında gezmek istemedik çünkü gezmek için önümüzde zaman var.Balayı dediğin bir eli yagda bir eli balda olur şıkır şıkır giyinir süslenirsin keyif yaparsın .Sabah ayrı,havuza ayrı,akşam yemeklerinde çok şık giyindim.Bence gezmeyi değil birlikte keyif alıcagınız bir oteli seçin,gezicem derken otelden hiç memnun olmayıp dışarda çıkıp yemek yiyenini bile duydum .Bu seneki tatilimizi bak hem tatil hem gezi olsun istedik kurban bayramına Kapadokya'yı aldık Allah nasip ederse gidicez.Balayındaki otelimden çok memnun kaldım harika bir oteldi özel kahvaltılar odaya,özel akşam yemekleri,masajlar,gittiğimiz gün odamız şahane ötesi idiBide Fethiye jiva otel çok güzel,kızkardeşim 2 yıldır gidiyor çok memnun

Biz de Antalyada her şey dahil bir otel tercih ettik. Sırt çantalı bol dolaşmalı, her gece ayrı yerde kalmalı bir tatil hiç düşünmedik en azından balayı için. Zaten kavuşmayı bekleyemiyoruz birbirimize zaman ayırıp denizin güneşin tadını çıkarıcaz inşallah :KK200:

Ekim kasımda Ege'de su soğumuş olur. Hem yeşil doğa hem sıcaklık istiyorsanız batı sntalya ,kemer Beldibi taraflarını öneririm. Biz de kasım bası evlenmiştik Rixos Sungate tercih ettik Beldibinde ultra her şey dahil. Daha sonra cocukla da gittik çünkü çok memnun kaldık.
Bir de balayından beklentiniz önemli. Maceralı gezmeli bir hafta mi Yoksa ben dugun yorgunluğunu atıp Eşimle başbaşayız vakit geciririm mi? Eğer ikincisi ise ultra her şey dahil iyi bir otelde kalmanızı tavsiye ederim.

Voyage Belek. Bu kadar dinlendiğim ve keyif aldığım başka bir tatil olmamıştı.

Adam &eve Belek
Balayı konseptinde .hem de 16 yaşından küçükleri almadıkları için çok güzel dinleniliyor

Denize girmek istiyorsanız kesinlikle Ege tarafları diyorum. 5 yıldızlı otelleri beğenmiyoruz. Yemekleri mideyi bozduruyor. Çok para verildiği için otelden dışarı çıkma şansı olmuyor (o kadar para verdik yemek saatini kaçırmayalım mantığı) (merkezlere uzak yere yapıyorlar)

Biz balayı için Antalyada ultra lüks her şey dahil tercih ettik Ama çok pişman olduk. İkinci yıl bodrumda her şey dahil bir pansiyon tercih ettik bir gram pişman olmadık. Havuza değil tertemiz bir denize girdik. Otele bağımlı değildik. Yemekler organik malzemelerden yapılıyordu çok leZzetliydi. Her şey dahil otel 350 pansiyon 70 tl idi. Odaların farkı tv ve buzdolabıyla. Otelde 2. Gün odaya tıkılmıştık. Çünkü Deniz kalabalıktı vE hiç hoşumuza gitmedi. Dalgalı yosunluydu.. ama pansiyonda günde 3 kere denize gittik. Deniz çok temiz ve dalgasızdı. odayı sadece banyo-vc-uyumak için kullandık. Sürekli aktiftik. Bakkal vardı dondurmamızı içeceğimizi ordann normal fiyatlara aldık. Tv ve buzdolabı ihtiyacımız hiç olmadı.

Ayrıca 5 yıldızlı otelde otelin suçu olan bir kaza yaşadık vE ambulansı bile aramadılar .

Pansiyonu aradığımızda yolu bulamazsanız havaalanından gelip alalım teklifi aldık...

Bu yıl yine aynı yere gitmeyi planlıyoruz.

Back
X