- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Yıllardır gittiğimiz ve beğendiğimiz bir otel ama kalitesi düşmeye başladı. Geçen sene 2800e yaptığımız tatil bu sene 4500 lira olmuş.papillon ayscha belekte , mutlaka listenize ekleyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllardır gittiğimiz ve beğendiğimiz bir otel ama kalitesi düşmeye başladı. Geçen sene 2800e yaptığımız tatil bu sene 4500 lira olmuş.papillon ayscha belekte , mutlaka listenize ekleyin.
Adam&Eve'yi çok duyduk da en uygun odası 6000 liradan başlıyor :)
Pek bi bütçemize uygun değil :/
geçen sene 3700 civariydi , yemekleri ve sahili harika.Yıllardır gittiğimiz ve beğendiğimiz bir otel ama kalitesi düşmeye başladı. Geçen sene 2800e yaptığımız tatil bu sene 4500 lira olmuş.
geçen sene 3700 civariydi , yemekleri ve sahili harika.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Uzun süredir siteyi takip ediyorum ama artık dayanamayıp üye oldum.
14 Temmuz da düğünüm var. 15-20 Temmuz arası Balayı için otel bakıyoruz ama çok içimize sinen bi yer bulamadık
3000-3500 lira arası bütçemiz var. Sahili ve denizi güzel, akşam eğlencesi olan güzel bir otel arıyoruz ama bulamadık. Bölge fark etmez tavsiye edebileceğiniz otelleri rica ediyorum.
Bir an önce bitsin bu konu istiyorum lütfen :/
Benimde 8 eylül de düğünüm bizde Antalya sunrise restore hotele gidicez 5 gece 6 gün 3000 tl baya bi baktım fakat hem bütçe olarak yormayacak hem de eğlencesi yemekleri güzel olan bi yer burayı bulduk. Burayıda arkadaşım bir tur firmasında çalışıyor o önerdi. Aklınızda bulunsun