• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı tavsiyelerinizi alabilirmiyim bayanlar???

Biz cok guzel sakin bir balayi gecirmistik. Once yurtdisi turlarina katilmak istiyorduk ama o dugun telasesinden sonra iyiki gitmemisiz dedik, kesinlikle dinlenemezdik. Ben deniz havuz tercih etmedigim icin balayinda kapadokyaya gittik otelimiz muthisti canim. Resimlerini eklerim biraz sonra odanin.

LG G2 D802

Otel Karlik Evi ben cok memnun kaldim, sakin sessiz yalnizca ikinizin olmasini istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim, mutluluklar 💕

LG G2 D802

biraz daha uygun dersen sentido turan prince'e gittik biz çok memnun kaldık, yemekler de hizmet de süper. plajı da mavi bayraklıydı üstelik tavsiye ederim:16:

otel karlik evi ben cok memnun kaldim, sakin sessiz yalnizca ikinizin olmasini istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim, mutluluklar 💕

lg g2 d802
bizim de düğünümüz kısmetse 11 ekim de bizde karlıkkk evine gidicezzz ve bu odayı tercih ettik nasıl sence tecrübelisin sabah kahvaltısı veriyolar öğlen ve akşam nerelere gittiniz mesela ???

bizim de düğünümüz kısmetse 11 ekim de bizde karlıkkk evine gidicezzz ve bu odayı tercih ettik nasıl sence tecrübelisin sabah kahvaltısı veriyolar öğlen ve akşam nerelere gittiniz mesela ???

Sabah kahvaltisi nefis zaten, serpme koy kahvaltisi oluyor. Biz araba kiralayip kendimiz gezmeyi tercih ettik turlara katilmaktansa. Elimize bir harita aldik, kafamiza gore gezdik. Gezdigimiz yerlerde yedik yemegimizi, bir de merkezde bir cay bahcesi vardi ordanin pizzasi nefisti hala tadi damagimda. Zaten kucuk bir yer yesillik alan, aile cay bahcesi mutlaka rastlarsiniz. Onun disinda biz balon turuna katilmadik gereksiz pahaliydi, atv kiraladik cok eglenceliydi tavsiye ederim. Ruya gibiydi ya, biz cok eglendik umarim sizde memnun kalirsiniz. Turlar ya da araba kiralama konusunda otel cok yardimci oluyor gezilecek yerleri guzelce tarif edip yol gosteriyorlar. Personeli de cok guler yuzlu. Otelde ki uzum sularindan mutlaka boool bol icin, bana da getirin 😥 mutluluklar dilerim canim simdiden.

LG G2 D802

sabah kahvaltisi nefis zaten, serpme koy kahvaltisi oluyor. Biz araba kiralayip kendimiz gezmeyi tercih ettik turlara katilmaktansa. Elimize bir harita aldik, kafamiza gore gezdik. Gezdigimiz yerlerde yedik yemegimizi, bir de merkezde bir cay bahcesi vardi ordanin pizzasi nefisti hala tadi damagimda. Zaten kucuk bir yer yesillik alan, aile cay bahcesi mutlaka rastlarsiniz. Onun disinda biz balon turuna katilmadik gereksiz pahaliydi, atv kiraladik cok eglenceliydi tavsiye ederim. Ruya gibiydi ya, biz cok eglendik umarim sizde memnun kalirsiniz. Turlar ya da araba kiralama konusunda otel cok yardimci oluyor gezilecek yerleri guzelce tarif edip yol gosteriyorlar. Personeli de cok guler yuzlu. Otelde ki uzum sularindan mutlaka boool bol icin, bana da getirin 😥 mutluluklar dilerim canim simdiden.

Lg g2 d802
sağol canım bilgilerin için bende balon konusunda tereddütlüyüm yükseklik korkum var bazı sitelerde indirimli buluyorum balon turu için ama korkarsam paramız çöp olucak o yüzden cesaret edip de aldırtamıyorum

Back