Embriyo gelismemesi/oluşmaması hk tavsiyelerinize ihtiyacım var

Marttan beri doktorumun verdiği takviyeleri kullanıyorum. Folik asit- d vitamini- b12 - fsh mi dengeleyen içinde gingseng vs olan bi vitamin

Ilk tedavi letu - gonalf 150 - meriofert 150
Ikıncı tedavi klomen - gonalf 150 meriofert 150

Yani iki ayrı doktor ama ikiside aynı dozları kullandı. Sanırım bu dozlar bana uymadı. Ilk tedaviden sonra 20 gün sonra filan yumurtalar kendi kendine gelişip kist olmuşlar ve ikinci doktor beni kist operasyonu yaptı prp yaptı. Şimdi yine kist olur sonradan diye korkuyorum neden boyle oluyor anlamadım

Sizin hangi dozlar ve takviyeleriniz iğneleriniz nelerdi
D vit, b12, folik asit, melatonin, advenced plus(doktor önerisi). Gecen ay Omega 3 ve Q10 da kullandim bu ay ara verdim. Gecen aylarda da akupunktur ve ozon terapi yaptırdım.
Ben bu son 2 tedavide iğne kullanmadım, klomen kullandim sadece. Doktorunuz kist oluşumu hakkinda ne diyor?

D vit, b12, folik asit, melatonin, advenced plus(doktor önerisi). Gecen ay Omega 3 ve Q10 da kullandim bu ay ara verdim. Gecen aylarda da akupunktur ve ozon terapi yaptırdım.
Ben bu son 2 tedavide iğne kullanmadım, klomen kullandim sadece. Doktorunuz kist oluşumu hakkinda ne diyor?

Bisey demedi doktor operasyonla boşalttı içlerini kistlerin. Düşük amh de kistlesme olabilirmiş çünkü sistem güzel çalışmadığı için

Bayağı bişey kullanmışsınız sizde demekki vitaminlerinde çok bi faydası yok.

Benim de 2 aşılama doğal yollardan 7. Haftada gelişimi duran bir gebeliğim ve 3 olumsuz tüp bebek tecrübem var. 3 tüp bebeğin hepsi ve çok iyi kliniklerde yapıldı yumurta sperm amh herşey normal. Ancak embrüyolarım 3. Günden 5. Güne gitmiyor. 3 . Günde de kalitelerin bozulmaya başladığı söylendi. Sürekli aynı şey olduğu için ikimizde embriyo arrest yaptırdık bir sorun görülmedi. Son doktorumuz %90 ihtimalle benim yumurtalarımda gelisimi etkileyebilecek bir mutasyon olabiliceğini söyledi anca bunu tespit etmek şimdilik imkansızmış. Aynı durumu yaşayan bir çift tanıyormuş doğal yollarla hamile kalmış ancak yine bir noktada embriyo gelişimi durmuş.
merhaba arkadasım esın dna hasar testı verdı mı? 3 den 5 e gıtmeme sorununn sperm ıle ılgılı oldugunu cokca yerde okudum

Önceki tedavilerimde 2 ya da 3 yumurta çıkıyordu. Embriyolar da orta kalitedeydiler, transfer aşaması olmuştu. Negatif sonuçlandılar. Geçen Mayis ayinda 1 yumurta çıktı o da boştu. Bu ay da 1 yumurta dolu ama embriyo gelişimi olmadı. Aret Kamer'e gidiyorum aslında. Umutsuz değilim ama iyiye gitmesi gerekirken daha kötüye gidiyor sanki
Merhaba birsey sorcam. Yumurtalarin hepsi ayni boyut olmuyor ya hepsini toplanip döllemeye mi calisiyorlar

Y Yumak88 Merhaba, 17 19 21 gibi araliklarda oluyor. Hepsini aliyorlar diye biliyorum
Benim son gittigimde 17 16 15.5 civarindaydi bir doz daha gonal f yazildi. Onuda kullandim catlatma ignesi yaptim 3 adet. 36 saat sonra toplanacak dediler yarin toplama günüm cok korkuyorum

Benim son gittigimde 17 16 15.5 civarindaydi bir doz daha gonal f yazildi. Onuda kullandim catlatma ignesi yaptim 3 adet. 36 saat sonra toplanacak dediler yarin toplama günüm cok korkuyorum
Ilk defa mı yaptırıyorsunuz. Opudan önce yumurta boyutlarina tekrar bakılıyor. Korkmayin, opu zor bir işlem değil

Ilk defa mı yaptırıyorsunuz. Opudan önce yumurta boyutlarina tekrar bakılıyor. Korkmayin, opu zor bir işlem değil
Evet ilk defa. Ama catlamissa eger igneden ötürü öyle bir durum olamaz ama degilmi

Evet ilk defa. Ama catlamissa eger igneden ötürü öyle bir durum olamaz ama degilmi
Olmaz diyemem ama ben aşılamalar dahil 7 kere catlatma ignesi yaptirdim bahsettigin durumu yaşamadım.
tüp bebek stresli bir süreç ve maalesef stres tedaviyi çok etkiliyor. Olumsuzluklari aklina getirip kendini daha da çok strese sokma arkadaşım. yumurtalarının dolu çıkacağını ve 3.unun de iyi kalitede embriyo olacagina odaklanirsan stres seviyende düşer 🌸

Olmaz diyemem ama ben aşılamalar dahil 7 kere catlatma ignesi yaptirdim bahsettigin durumu yaşamadım.
tüp bebek stresli bir süreç ve maalesef stres tedaviyi çok etkiliyor. Olumsuzluklari aklina getirip kendini daha da çok strese sokma arkadaşım. yumurtalarının dolu çıkacağını ve 3.unun de iyi kalitede embriyo olacagina odaklanirsan stres seviyende düşer 🌸
Cok tesekkur ediyorumm. Insallah olur. Siz suan hangi asamadasinjz

Cok tesekkur ediyorumm. Insallah olur. Siz suan hangi asamadasinjz
Insallah güzel geçer, güzel haberler alırsınız.
Ben 5 başarısız denemeden sonra şimdi havuz yaptırıyorum. Gecen ay iyi kalitede 2 embryo donduruldu, bu ayda toplanacak sonraki ay transfer inşallah

Insallah güzel geçer, güzel haberler alırsınız.
Ben 5 başarısız denemeden sonra şimdi havuz yaptırıyorum. Gecen ay iyi kalitede 2 embryo donduruldu, bu ayda toplanacak sonraki ay transfer inşallah
Insallah olur. Ne kadar anne olmayi hakediyorsunuz. Allah emeklerinizi boşa cikartmasin

Bi sorum olacaktı benimde bende çarşamba günü opu oldum 2 tane yumurta toplandı 1 tanesi döllendi bugün 2. Günü arayıp bilgi aldım gelişiminin geriden geldiğini söyledi yarın dondurulup dondurulmayacağı belli olcak dedi ne demek geriden gelmesi acaba 😔

Bi sorum olacaktı benimde bende çarşamba günü opu oldum 2 tane yumurta toplandı 1 tanesi döllendi bugün 2. Günü arayıp bilgi aldım gelişiminin geriden geldiğini söyledi yarın dondurulup dondurulmayacağı belli olcak dedi ne demek geriden gelmesi acaba 😔
2. Gün olmasi gereken hücre sayısı azdır. Mesala 4, 5 olması gerekiyorsa, sizin embriyonuz 2, 3 hücrelidir.

X