Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paraşüt mü hayalim yaa ne güzel...Fethiye’ye gitmiştik biz jiva otel çok güzeldi paraşütle falan da atlamıltık
Kapadokyaya gitmiştik biz 2013 eylülde. Harika harika bir tatildiMerhaba iyi akşamlaar, temmuzda düğünüm var ve balayı için aklımda bir yer yok. Antalyada yaşadığım için de bu bölgeden istemiyorum. Tavsiyenizi ve fikrinizi bilmek isterimm
Otel değil ama kafa dinlemelik ,romantik geceler için club amazon candır.Bende Muğla için otel tavsiyesi istiyorum.
İnceledim sitesini. Hiç böyle bir tatil aklımda yoktu. Rahat oluyor mu orman içinde kalınan yerler arasında diğer yer çok uzak mı?Otel değil ama kafa dinlemelik ,romantik geceler
Otel değil ama kafa dinlemelik ,romantik geceler için club amazon candır.
için club amazon candır.
Diğer yer çok uzak mı sorunuzu anlayamadım. Yani rahatlık kişiye göre değişir. Rahatlıktan kastınızın ne olduğuna göre. Mesela ormanın içinde sinema geceleri var, elinizde fenerle gidiyorsunuz açık hava sineması, patlamış mısırlar filan. Dedim ya tam kafa dinlemelik.İnceledim sitesini. Hiç böyle bir tatil aklımda yoktu. Rahat oluyor mu orman içinde kalınan yerler arasında diğer yer çok uzak mı?
Otel tipi tatile alışmışız onu arıyoruz. Bu da değişik bir tecrübe olabilir. Yemeği kendimiz mi yapıyoruz burada?Diğer yer çok uzak mı sorunuzu anlayamadım. Yani rahatlık kişiye göre değişir. Rahatlıktan kastınızın ne olduğuna göre. Mesela ormanın içinde sinema geceleri var, elinizde fenerle gidiyorsunuz açık hava sineması, patlamış mısırlar filan. Dedim ya tam kafa dinlemelik.
En son konsept sabah-akşam yemek vardı. Şimdi bilemiyorum.Otel tipi tatile alışmışız onu arıyoruz. Bu da değişik bir tecrübe olabilir. Yemeği kendimiz mi yapıyoruz burada?