Canım onu bende çok araştırdım.. Balayında denize havuza girmek sakıncalı deniliyor..
Muhafazakarlar için herşey ama herşey ne yazık ki çok uçuk fiyatlarda oluyor..
Daha fazla ayrıcalık tanımalılar aslında çünkü kısıtlı...
Neyse, diyorum ki öyle bir yere o kadar para verip eşimle ayrı yerlerde havuz keyfi yapacağıma gider yurtdışı turu yaparım..
Araştır istersen yine aynı fiyatlara denk geliyor. Gezmiş, tatil yapmış olursunuz birlikte
Canım ne kadar bir fiyat düsünüyorsun sen.ben de ona göre düsüneyim
Canım onu bende çok araştırdım.. Balayında denize havuza girmek sakıncalı deniliyor..
Muhafazakarlar için herşey ama herşey ne yazık ki çok uçuk fiyatlarda oluyor..
Daha fazla ayrıcalık tanımalılar aslında çünkü kısıtlı...
Neyse, diyorum ki öyle bir yere o kadar para verip eşimle ayrı yerlerde havuz keyfi yapacağıma gider yurtdışı turu yaparım..
Araştır istersen yine aynı fiyatlara denk geliyor. Gezmiş, tatil yapmış olursunuz birlikte
Selam güzeller,balayı için muhafazakar bi yer (otel,tatilköyü ,apart vs.) arıyorum ama netten arastırdığım kadarıyla fiyatlar biraz uçuk gibi geldi bildiğiniz makul bi yerler var mı,yardımcı olur musunuz lüffen:)
tuma canım antalyanın kaş ilçesinde kalkan islamlar köyünü düşünebilirsin orada villalar var kendilerine ait havuzları var ve havuzları özel olarak tasarlanmış balayı için tercih ediliyor dışardan görünmüyor villasepeti.com dan bakabilirsin.
yalovada rizom tatil köyü var beğenceğinizi düşünüyorum isterseniz netten bi göz atın) hayırlı olsun bu arada
canım aslında biz 4veya 5 gece için 800-900 tl yi çok geçmeyelim diyoruz ama araştrdığım kadarıyla pek yok gibi,olanlar da kötü yorumlar almış((
tuma canım antalyanın kaş ilçesinde kalkan islamlar köyünü düşünebilirsin orada villalar var kendilerine ait havuzları var ve havuzları özel olarak tasarlanmış balayı için tercih ediliyor dışardan görünmüyor villasepeti.com dan bakabilirsin.
Canım benden sana tavsiye kapadokya bölgesini seç. biz balayımızı orda geçirdik eşimde bende çok memnun kaldık biz balayı paketini seçerek gittik. 4 günlük tatilimiz boyunca 200 yıllık tarihi rum konaklarında kaldık 3 gün tur yaptık. sabah kahvaltılarımız ve akşam yemeklerimiz, ayrıca canlı müzik eğlence programımız dahil çok uygun fiyat verdik. çok güzel geçti. Biz gitmeden odamızı süslemişlerdi. çalışanlarda oldukça ilgililerdi değerlendirmek istersen linki yazayım. Kapadokya Ihlara Konakları, Balayı Otelleri | Balayı Otel | Balayı Turları | Balayı Paketleri | Balayı Tatil | Kapadokya Balayı Otelleri | Balayı Tatili | Balayı Fırsatları | Balayı 2013 Otelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?