• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayi icin 'Jakuzili Oda' mi yoksa ...

superisi0420

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
2
0
1
34
Merhaba.. Ekim ayinda evlenecegim ins ve balayi icin otel ariyoruz dün bi otelde jakuzili bi oda gördüm ve sonrasinda aklimda bayagi yer etti acaba özellikle öyle bir oda mi düsünsek diye... Olmasa da olur birsey mi sizce yoksa balayimiz icin cok daha iyi mi olur kararsizim.. fiyat farklarida var tabi onu da düsünüyrm..

Bence olmasa da olur.ben kasımda evlendim kapadokyaya gittik,yani suya ulaşabileceğim tek yer duştu:-)ama inan ki jakuziymis bes yıldızlı otelmiş hiiiiç farketmiyor.o balayı günlerinin tadı başka,o kadar para harcayıp sonrasında dara düşmeyin.zaten eğlenecek ve mutlu olacaksınız her halükarda.tadini çıkarmaya bakın her şartın.musmutlu olun inşallah :KK60:

Jakuziyi 1-2 kez kullanırsınız muhtemelen. Ya da eşin sürekli jakuzi fantazisi yapmak isterse bilemeyeceğim :D

Ama bence de olmasa da olur.

Eğer arada çok fark yoksa tamam; ama fark fazlaysa pek de gerek yok.

Merhaba.. Ekim ayinda evlenecegim ins ve balayi icin otel ariyoruz dün bi otelde jakuzili bi oda gördüm ve sonrasinda aklimda bayagi yer etti acaba özellikle öyle bir oda mi düsünsek diye... Olmasa da olur birsey mi sizce yoksa balayimiz icin cok daha iyi mi olur kararsizim.. fiyat farklarida var tabi onu da düsünüyrm..

Gereksiz bir şey
Balayı zaten güzel bir zaman
Tüketim toplumuna uymayın

Bizim odada vardi balkonda valla 2 defa anca kullandik... bizde mayısta evlenmiştik aksam serin oluyordu, gündüzde geziyorsun vs guzel ama olamazsa olmaz degil

Ben balayı odamızı jakuzili diye tuttum, spa küvetli çıktı. İlk anda çok sinir olmuştum ama sıkıntı olmadı, onsuz da oluyor yani. Fiyat farkı çoksa, sizi zorlayacaksa hiç gerek yok.

Eğer çok üst sınıf bir otele gitmiyorsanız jakuziyi boşverin derim. Genellikle o jakuzilerin temizliği, bakımı yapılmıyor, çalışmayabiliyor. Türkiye'de hizmet sektörü biraz sıkıntılı.

Bence olmasa da olur.ben kasımda evlendim kapadokyaya gittik,yani suya ulaşabileceğim tek yer duştu:-)ama inan ki jakuziymis bes yıldızlı otelmiş hiiiiç farketmiyor.o balayı günlerinin tadı başka,o kadar para harcayıp sonrasında dara düşmeyin.zaten eğlenecek ve mutlu olacaksınız her halükarda.tadini çıkarmaya bakın her şartın.musmutlu olun inşallah :KK60:
Dediginiz gibi birlikte oldugumuz her vakit zaten guzel olur kapadokya ve Antalya arasinda cok kararsizim siz memnun kalmis miydiniz kac gun gecirmistiniz

Dediginiz gibi birlikte oldugumuz her vakit zaten guzel olur kapadokya ve Antalya arasinda cok kararsizim siz memnun kalmis miydiniz kac gun gecirmistiniz
Biz 3 gün kaldık,çok sevdik.Ama kıştı tabi sıcak değildi o yüzden havuz falan ihtiyaç olmadı,şimdi eminim aşırı sıcaktır.serinleyebileceginiz bir yeri tercih edin Antalya daha iyi bi seçim yaz için bence.tabi oranın da sıcağı inanılmaz 2 gün önce Belek'teydim.havuz deniz olmadan olmuyor yani şu aralar

Ama tekrar baktım konunuza da ekimdeymis dügün,bizim de kasimdaydi.yani o zaman kapadokya tercih edilebilir hem inanilmaz uygun oteller var

Jakuzili odada kaldim ama olmasa da olur yani. Temiz mi, kirli mi diye icim icim yedi o yuzden kullanmadan once yikadim deli gibi. O yuzden ben pek onermiyorum.

Bizim balayinda otel odamizin balkonunda vardi , hergun kullandik cok keyifli ben tavsiye ederim

Back
X