asıl size benim sormam gerek nedir benimle alıp veremediğiniz?size ne siz niye karışıyorsunuz?çok komiksiniz size istediğinizi vermiycemböyle yazarak benim konuma daha da bana prim kazandırıyorsunuz çok teşekkür ederim..iyi geceler tatlı rüyalar
resimler şahane.ama ben en çok şunu merak ediyorum;italyan erkekleri gerçekten o kadar yakışıklı mı?
not:gözüm kocişimden başkasını görmedi deme,yemezleeer
Tamamdır,ben anladım sizi.
Üç defa üst üste sordum,''sayemde gördünüz''ün bi açıklamasını yapacakmısınız diye.
Yapmadınız,ah pardon yapamadınız:26:
Aksine olayı kişiselleştirdikçe kişiselleştirdiniz.
Bu fotoları paylaşırken ki niyetinizi de son msjınızda açıkça dile getirdiniz.
Bu mudur yani istediğiniz?konunuza,fotolarınıza prim kazandırmak mı?
AnlıyorumSiz isteyin yeter ki trend topic yaparız konunuzu,
Allah başka dert vermesin,
çok sağolun sayenizde gezdik gördük,ihya olduk
yakışıklılar ama genelde gayler bunu yürüyüşlerinden,kıyafetlerinden anladık..eşime aşığım yakışıklılık önemli değil,önemli olan iç güzelliği bence..
komiksiniz gerçekten size sadece gülmekle yetiniyorum..konuyu hep farklı taraflara çekiyorsunuz anlıyorum ben sizi sorun değil..daha fazla uzatmadan iyi geceler size..
yok canım onu demek istemedim zaten eşin de yakışıklı Allah sana bağışlasın.bir ömür boyu mutlu olun inşallah.ayrıca italya'ya gitme fikri süper olmuş.sen dert etme bazı insanları fotoların da siz de çok tatlısınız.
lütfen yardım edin
Resimler harika görünüyo çok eğlendıgınız o kadar belli ki maşallah allah agzınızın tadını bozmasın :)
Ben resımlerı ıncelemekten yorumları okumaya zaman bulamadım pek vallahı :)
Benım merak ettıgım turla görüştünüz gerisini onlar mı halletti, akşam yemekleri dahil değil mi tura odedıgınız paraya canım?
Şuan acaba nasıldır fıyatlar merak edıyorum, değişmiş midir çok?
Merhaba;
Biz de balayına gideceğiz italya'ya 2 eylül'de. Şi,mdilik 6000 tl harcadık. daha vize işlemlerimiz yapılmadı ve yiyecek ve gideceğimiz turlar dahil değil. dönünce ayrıntıları yazarım
Mutluluğunuz daim olsun :)
Ne güzel..Hangi turla gittiniz,tur fiyatı nekadardı..extra turlara katıldınız mı?onların fiyatı nasıldı?vize kolay aldınız mı?vize için nekadar harcadınız?Ben 23 eylülde 7 günlük balkan turuna gidecektim,vazgeçtim,balkan turu; tur0n9 da 649 euro idi extralar dahil değil,toplamda istanbul uçak bileti,extralar dahil,2200 e falan malolacaktı sizinki neden pahalıya malolmuş.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?