• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı Fotoğraflarımız..

Beğenmediyseniz yorum yapmazsınız diye bi çıkış olmaz ki.
Yorum yapılsın diye paylaşılmamış mı?
Şahsen bende arkadaşlara katılıyorum,balayı albümünden çok Trt'nin Nuray Yılmaz'la gezelim görelim arşivi gibi olmuş:)
Başlığa aldanıp,romantik kareler görme umuduyla girenler için şaşırtıcı.
Ayrıca yukarıda bir arkadaş''Görmüş olduk oraları''demiş,
''sayemde''diye yorum yapmışsınız.
Ne diyim Allah razı olsun Sizde olmasanız:1:

Beğenmediyseniz yorum yapmazsınız diye bi çıkış olmaz ki.
Yorum yapılsın diye paylaşılmamış mı?
Şahsen bende arkadaşlara katılıyorum,balayı albümünden çok Trt'nin Nuray Yılmaz'la gezelim görelim arşivi gibi olmuş:)
Başlığa aldanıp,romantik kareler görme umuduyla girenler için şaşırtıcı.
Ayrıca yukarıda bir arkadaş''Görmüş olduk oraları''demiş,
''sayemde''diye yorum yapmışsınız.
Ne diyim Allah razı olsun Sizde olmasanız:1:

isteyen istediği fotoğrafları paylaşır,istediğini de yazar yanlış anladıysanız yapacağım bişey yok..özel fotoğraflarımı burada paylaşmadım bu yüzden tepki veriyorsunuz..laf sokmaktansa kırıcı olmadan yorum yazarsanız yada ben kırıcı davranıcam diyorsanız özel mesaj bölümü var..istediğimi paylaşırım istemediğimi paylaşmam bu kadar..

isteyen istediği fotoğrafları paylaşır,istediğini de yazar yanlış anladıysanız yapacağım bişey yok..özel fotoğraflarımı burada paylaşmadım bu yüzden tepki veriyorsunuz..laf sokmaktansa kırıcı olmadan yorum yazarsanız yada ben kırıcı davranıcam diyorsanız özel mesaj bölümü var..istediğimi paylaşırım istemediğimi paylaşmam bu kadar..

Özel fotoğraflarınızı paylaşmak zorunda değilsiniz ki,
buna niye tepki verelim,ama bu fotoları da balayı fotosu adı altında paylaşırsanız,
bizde gerçekten balayı fotoları diye gireriz konuya.
Bunların balayı fotosuyla ilgisi yok yani,onu demek istiyorum.
Gezdiğiniz,gördüğünüz yerleri paylaşmışsınız.Paylaşabilirsiniz de tabi.
Ama içerik ve başlık çelişiyor.
Yukarıda bir arkadaş''oraları da görmüş olduk''demiş
Siz ''sayemde'' diye cevap verince garibime gitti,yorum yaptım.
En azından o msj kadar kırıcı olmadığımı düşünüyorum!

Özel fotoğraflarınızı paylaşmak zorunda değilsiniz ki,
buna niye tepki verelim,ama bu fotoları da balayı fotosu adı altında paylaşırsanız,
bizde gerçekten balayı fotoları diye gireriz konuya.
Bunların balayı fotosuyla ilgisi yok yani,onu demek istiyorum.
Gezdiğiniz,gördüğünüz yerleri paylaşmışsınız.Paylaşabilirsiniz de tabi.
Ama içerik ve başlık çelişiyor.
Yukarıda bir arkadaş''oraları da görmüş olduk''demiş
Siz ''sayemde'' diye cevap verince garibime gitti,yorum yaptım.
En azından o msj kadar kırıcı olmadığımı düşünüyorum!

birkaç tane de olsa fotoğraflarımız var yeter onlar..illaki bizim fotoğraflarımızı paylaşıcak değilim..gereksiz uzatıyorsun tatlım abartma bu kadar..birşeye takılıp uzatıp uzatıp duruluyor anlamadım gitti..bir sorun varsa özel mesajı kullanmanı tavsiye ediyorum..

birkaç tane de olsa fotoğraflarımız var yeter onlar..illaki bizim fotoğraflarımızı paylaşıcak değilim..gereksiz uzatıyorsun tatlım abartma bu kadar..birşeye takılıp uzatıp uzatıp duruluyor anlamadım gitti..bir sorun varsa özel mesajı kullanmanı tavsiye ediyorum..

Özel msjı kullanacak kadar kişisel bi sorunum olamaz sizinle de,
dikkat ettim hiç o arkadaşa söylediğiniz''sayemde''kelimesini telafi edecek bir şey yazmıyorsunuz.
Uzatan da ben değilim,yazdığınız sürece benden cevap alırsınız.

Özel msjı kullanacak kadar kişisel bi sorunum olamaz sizinle de,
dikkat ettim hiç o arkadaşa söylediğiniz''sayemde''kelimesini telafi edecek bir şey yazmıyorsunuz.
Uzatan da ben değilim,yazdığınız sürece benden cevap alırsınız.
bence kişisel bir sorununuz var benimle ki uzatıyorsunuz insanlar durup durup bir kurban seçiyorlar ona saldırıyorlar bu gerçekten çok tuhaf..:1:

bence kişisel bir sorununuz var benimle ki uzatıyorsunuz insanlar durup durup bir kurban seçiyorlar ona saldırıyorlar bu gerçekten çok tuhaf..:1:

Ne olabilir o kişisel sorun?merak ettim gerçekten,açıklarsanız sevinirim.
Ayrıca hala o kelimeniz için telafi yoluna gitmediniz,bence asıl tuhaf olan bu.

Ne olabilir o kişisel sorun?merak ettim gerçekten,açıklarsanız sevinirim.
Ayrıca hala o kelimeniz için telafi yoluna gitmediniz,bence asıl tuhaf olan bu.

asıl size benim sormam gerek nedir benimle alıp veremediğiniz?size ne siz niye karışıyorsunuz?çok komiksiniz size istediğinizi vermiycem :9::9: böyle yazarak benim konuma daha da bana prim kazandırıyorsunuz çok teşekkür ederim..iyi geceler tatlı rüyalar :9::9:

Back