• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı Fotoğraflarımız..

merhaba;

konuyu görünce yazmak istedim, siz italyaya turla mı gittiniz yoksa kendi başınıza mı?

şimdiden teşekkürler ve mutluluklar..

turla gittik tatlım çok teşekkür ederim:70::71:

süper fotolar.. balayı için güzel yer seçmişsiniz... bu arada mutluluklar....

çok teşekkür ederim tatlım tek hayalimdi italyada balayı yapmak:70::71:

Çoook güzel bi balayı olmuş!...
Canım bizde italya'ya gitmek istiyorduk ama ne kadara mal olur acaba diye merak içindeydik bana gittiğiniz tur çok uygun geldi üstüne üstlük çok da fazla yer görmüşsünüz!... Acaba hangi tur şirketi ile ayarladınız?

Çoook güzel bi balayı olmuş!...
Canım bizde italya'ya gitmek istiyorduk ama ne kadara mal olur acaba diye merak içindeydik bana gittiğiniz tur çok uygun geldi üstüne üstlük çok da fazla yer görmüşsünüz!... Acaba hangi tur şirketi ile ayarladınız?

pronto turla gittik tatlım..

çok güzel resimler bizde gecen ay evlendik balayımıza Roma ile başladık. Aynı yerlerde cekılmiş resimlerimiz var bizimde..
çok mutlu gözüküyorsunuz...
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın..

ay ne güzel..mutlulullar tatlım..ALLAH'ım hepimizi eşlerimizle mutlu etsin tatlım..:70: :71: :nazar:

Öncelikle tebrik ederim :) Biz de eşimle turla italya da yapmıştık balayımızı..Her yer her taraf sanat eserleri... Çok iyi korumuşlar,tek çizik yoktu...Açıkçası çok taktir etmiştik...:)

çok teşekkür ederim tatlım..kesinlikle katılıyorum sana pompeii süperdi..dev limonlar oradaki taşlaşmış insanlar fln..her yer sanat eseri..iyi ki de gitmişiz eşimle..

valla canım kahvaltıları bizim otellerdeki zengin açık büfelerle karşılaştırılamayacak kadar fakirdi......... çoğunlukla aç ve lezzet alamadan kalkıyorduk....:)

pronto turun sıkılığından kaynaklanıyor o tatlım..bizden sonra çinliler kahvaltıya indiler..yok yoktu yani..herşey vardı..

Back