merhaba;
konuyu görünce yazmak istedim, siz italyaya turla mı gittiniz yoksa kendi başınıza mı?
şimdiden teşekkürler ve mutluluklar..
süper fotolar.. balayı için güzel yer seçmişsiniz... bu arada mutluluklar....
Çoook güzel bi balayı olmuş!...
Canım bizde italya'ya gitmek istiyorduk ama ne kadara mal olur acaba diye merak içindeydik bana gittiğiniz tur çok uygun geldi üstüne üstlük çok da fazla yer görmüşsünüz!... Acaba hangi tur şirketi ile ayarladınız?
çok güzel resimler bizde gecen ay evlendik balayımıza Roma ile başladık. Aynı yerlerde cekılmiş resimlerimiz var bizimde..
çok mutlu gözüküyorsunuz...
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın..
Öncelikle tebrik ederim :) Biz de eşimle turla italya da yapmıştık balayımızı..Her yer her taraf sanat eserleri... Çok iyi korumuşlar,tek çizik yoktu...Açıkçası çok taktir etmiştik...:)
pronto turla gittik tatlım..
biz de pronto turla gitmiştik :)
kahvaltıda herşey var mıydı peki tatlım :)) bunu çok merak ediyorum..
valla canım kahvaltıları bizim otellerdeki zengin açık büfelerle karşılaştırılamayacak kadar fakirdi......... çoğunlukla aç ve lezzet alamadan kalkıyorduk....:)
iyide bu kadar ayrıntıya nye girdin ki kendi çekildiklerinizi koysaydın daha iyi olurmuş kuru kalabalık olmuş yani direk yoruma geçtim incelemeden
Türklere hazırlanan kahvaltılara da domuz salamları koymuşlardı.. Çok iştahla yiyen Türkler de vardı...
Biz yemedik eşimle....
biz ekmekle reçel yedik..makarnalara pizzalara saldırdık
porçinileri yediniz yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?