resımler kucuk ama gusel gorunuyo yanlıs anlmazsanız nekadara mal oldu
Nereleri gezdiniz??
ayyy canım harika yelere gitmişsiniz,bir arkeoloji delisi olarak bayıldım. Özellikle Pompei şehrini görünce. Taşlaşmış insanları görmeyi çok merak ediyordum. Resimlerden de çok belli, baya gedirdilermi sizi, merak ettim
Pompei duvar resimlerini net çekmişsinizibretlik bir halleri ve hikayeleri var. Yerinde gidip bunları görmek eminim çok güzel dir.Bir çok yerleri gitmişsiniz hepi buram buram tarih kokuyor, ama en çok görmek istediğim yere gidince yazmadan duramadım Benim koçişte inşallah götürür beni buralara Bizde 2 ay sonra balayına çıkıyoruz da
göresi geliyo insanın şahane yerler :97: turla mı gittiniz ? ne kadar mal oldu acaba ayıp olmazsa :78:
aynen tatlım acaip güzel yerler..evet turla gittik pasaporttan tutta orada yediğimiz,içtiğimiz,eğlendiğimize kadar toplam 6 milyar gitti..
bu kadar şey içinde 6 milyarsa iyi gibi, kendiniz gitmiş olsanız daha pahalıya gelirdi muhakkak :93: kaç gündü :26:
Allah mutlu mesut etsin....
Cok güzel resimler canim, bayildim, sansiniza havada güzelmis.
Biz bu sene Ispanya yaptik, seneye insallah Italya olur, simdi bu resimleri gördükten sonra daha cok gidip görmeyi istedim.
Bu arada Allah mesut etsin, hep böyle gezmeler mutluluklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?