• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balayı Fotoğraflarımız..

resımler kucuk ama gusel gorunuyo yanlıs anlmazsanız nekadara mal oldu

tatlım fotoğrafların üstüne tıklayınca büyük boyut oluyor..5,5 6 milyara mal oldu..tabi bunun içinde yemek,içmek,eğlenmek,pasaport fln..hepsi içinde..

ayyy canım harika yelere gitmişsiniz,:66: bir arkeoloji delisi olarak bayıldım. Özellikle Pompei şehrini görünce. Taşlaşmış insanları görmeyi çok merak ediyordum. Resimlerden de çok belli, baya gedirdilermi sizi, merak ettim:29:

Pompei duvar resimlerini net çekmişsiniz:1: ibretlik bir halleri ve hikayeleri var. Yerinde gidip bunları görmek eminim çok güzel dir.Bir çok yerleri gitmişsiniz hepi buram buram tarih kokuyor, ama en çok görmek istediğim yere gidince yazmadan duramadım:1: Benim koçişte inşallah götürür beni buralara:34: Bizde 2 ay sonra balayına çıkıyoruz da:52:

ayyy canım harika yelere gitmişsiniz,:66: bir arkeoloji delisi olarak bayıldım. Özellikle Pompei şehrini görünce. Taşlaşmış insanları görmeyi çok merak ediyordum. Resimlerden de çok belli, baya gedirdilermi sizi, merak ettim:29:

bende senin gibi arkeoloji delisiyim tatlım..pompei ye gidince kendimi kaybettim sabah 06.30 da uyanış 07.00 de kahvaltı 07.30 da tur başlıyordu akşam 19.30 a kadar..:)) baya gezdik..

Pompei duvar resimlerini net çekmişsiniz:1: ibretlik bir halleri ve hikayeleri var. Yerinde gidip bunları görmek eminim çok güzel dir.Bir çok yerleri gitmişsiniz hepi buram buram tarih kokuyor, ama en çok görmek istediğim yere gidince yazmadan duramadım:1: Benim koçişte inşallah götürür beni buralara:34: Bizde 2 ay sonra balayına çıkıyoruz da:52:

net çekmeye çalıştım tatlım.. ((: inş gidersiniz sizde eşinle..

göresi geliyo insanın şahane yerler :97: turla mı gittiniz ? ne kadar mal oldu acaba ayıp olmazsa :78:

aynen tatlım acaip güzel yerler..evet turla gittik pasaporttan tutta orada yediğimiz,içtiğimiz,eğlendiğimize kadar toplam 6 milyar gitti..

Cok güzel resimler canim, bayildim, sansiniza havada güzelmis.
Biz bu sene Ispanya yaptik, seneye insallah Italya olur, simdi bu resimleri gördükten sonra daha cok gidip görmeyi istedim.
Bu arada Allah mesut etsin, hep böyle gezmeler mutluluklar versin.:69:

Allah mutlu mesut etsin....

amin bitanem hepimizi ALLAHIM mutlu etsin inşallah..

Cok güzel resimler canim, bayildim, sansiniza havada güzelmis.
Biz bu sene Ispanya yaptik, seneye insallah Italya olur, simdi bu resimleri gördükten sonra daha cok gidip görmeyi istedim.
Bu arada Allah mesut etsin, hep böyle gezmeler mutluluklar versin.:69:

şansımıza havalar çok güzeldi tatlım inşallah gidersiniz..ispanyayı istiyoruz bizde bakalım..ALLAHIM hepimizi mutlu etsin bitanem..

Back