kıslar merhaba
balayı çiftti olarak bodrumu düşündük ama bu sene fiyatlar cok mu yüksek bana mı öyle geliyor,
1500aşağı hiçbirşey yok doğrusunu istersenesiz 5 gün için bana cok geldi nolur ben yatıştırıcak bişiyler söyleyin değer kızlar dimi şöyle bir baktığımda bu fiyatlara devre mülk satın alınıyor,
benimde aklımda 3 otel var 2 haftadır bakıyoruz hergün karar değiştiriyoruz
royal asırlık + salmakis resort + latanya resort birde isi hotel spa fikir verebilecek olan varmı ?
gecen yıl bodrumdakı otellerı arastırmıstım tatıl için. en cok önerılen ''latanya beach'' tı bılgın olsun
kıslar merhaba
balayı çiftti olarak bodrumu düşündük ama bu sene fiyatlar cok mu yüksek bana mı öyle geliyor,
1500aşağı hiçbirşey yok doğrusunu istersenesiz 5 gün için bana cok geldi nolur ben yatıştırıcak bişiyler söyleyin değer kızlar dimi şöyle bir baktığımda bu fiyatlara devre mülk satın alınıyor,
benimde aklımda 3 otel var 2 haftadır bakıyoruz hergün karar değiştiriyoruz
royal asırlık + salmakis resort + latanya resort birde isi hotel spa fikir verebilecek olan varmı ?
gecen yıl bodrumdakı otellerı arastırmıstım tatıl için. en cok önerılen ''latanya beach'' tı bılgın olsun
biz başından beri 5 gece düşündük düğün nişanlımın memleketinde olacak o gece orada otelde kalacağız ertesi gün yola çıkıp pazartesiden cumartesiye 5 gece yeterli olur sanırım dönüşte evimizde dinleniriz düğün yorgunluğunu atmış oluruz tatil durumuna göre yorgunlığımız da çıktıktan sonra arabamıza atlar gezeriz dedik
bence 4 günü kafana takma sevdiğin adamla tatile doyum olmaz tabi ama artık bir ömür yanında olacak Allah sağlık sıhhat verdikten sonra =)
önceLikLe hayırLı oLsun kaydirigubbakcemile5
netten yapmadık canım biz.nisanLımın buLundugu sehirde ets subesi vardı oradan yaptırdık.
tek gecim fiyatı 2028. 6taksit oLunca 2180 civarıydı yanıLmıyorsam
temmuz ayı icin mi baktınız siz?
biz de voyage belek delux oda düşünüyoruz.ets nin netten sitesine baktığımda fiyat hesaplamasında delux oda hep dolu gözüküyorbiz de temmuz ilk hafta gideceğiz. keşke 2028 gibi bi rakam olsa bizimki de ama sanmıyorum.deniz tarafı standart odaların fiyatı 2080 tutuyor.delux odayı siz de sordunuz mu ErdeminE
tşkkr ederim ErdemineE .Biz de tam tersini düşünmüştük acaba oteli arayıp rezervasyon yaptırsak istediğimiz gibi bir odayı ayarlamak daha mı kolay olur diyorduk.arada aracı olmayınca istediğimiz daha kolay halledilir diye düşündük yani.
bebish dolu değilde tarih bölümü açılmıyor.neden anlamadım.ama aradım hem ets turu hem de voyage belek iletişimi ikisi de 2460 tl fiyat çıkardı.çok yüksek geldi bize. o yüzden otel bölümü deniz tarafından ayarlayacağız sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?