• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı fiyatları

kıslar merhaba

balayı çiftti olarak bodrumu düşündük ama bu sene fiyatlar cok mu yüksek bana mı öyle geliyor,

1500aşağı hiçbirşey yok doğrusunu istersenesiz 5 gün için bana cok geldi nolur ben yatıştırıcak bişiyler söyleyin değer kızlar dimi şöyle bir baktığımda bu fiyatlara devre mülk satın alınıyor,

benimde aklımda 3 otel var 2 haftadır bakıyoruz hergün karar değiştiriyoruz

royal asırlık + salmakis resort + latanya resort birde isi hotel spa fikir verebilecek olan varmı ?

kıslar merhaba

balayı çiftti olarak bodrumu düşündük ama bu sene fiyatlar cok mu yüksek bana mı öyle geliyor,

1500aşağı hiçbirşey yok doğrusunu istersenesiz 5 gün için bana cok geldi nolur ben yatıştırıcak bişiyler söyleyin değer kızlar dimi şöyle bir baktığımda bu fiyatlara devre mülk satın alınıyor,

royal asırlık + salmakis resort + latanya resort birde isi hotel spa fikir verebilecek olan varmı ?

gecen yıl bodrumdakı otellerı arastırmıstım tatıl için. en cok önerılen ''latanya beach'' tı bılgın olsun

kıslar merhaba

1-6 Haziran arası balayına gidecez..Çok güzel oteller var 906 TL ye beğendik bir tanesini queen elizabeth (internette olumsuz yorumlar var ama bir arkadaşım önerdi güzel bir yermiş) Uçak biletiyle en fazla 1300 oluyor..Bence çok uygun

queen elizabeth otel olarak çok güzel gözüküyor gerçekten ama
deniz kıyısında değil önünden yol geçiyor seçmeyi düşünen arkadaşlar bence bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var

biz başından beri 5 gece düşündük düğün nişanlımın memleketinde olacak o gece orada otelde kalacağız ertesi gün yola çıkıp pazartesiden cumartesiye 5 gece yeterli olur sanırım dönüşte evimizde dinleniriz düğün yorgunluğunu atmış oluruz tatil durumuna göre yorgunlığımız da çıktıktan sonra arabamıza atlar gezeriz dedik
bence 4 günü kafana takma sevdiğin adamla tatile doyum olmaz tabi ama artık bir ömür yanında olacak Allah sağlık sıhhat verdikten sonra =)

evet canım çok haklısın... Zaten eşimle artık hayırlısıyla 1 ömür yaşıcağımız evi çok özlerim ben... Bir an önce tatilden dönüp evimin kadını olmak isterimyerimseniben

önceLikLe hayırLı oLsun kaydirigubbakcemile5
netten yapmadık canım biz.nisanLımın buLundugu sehirde ets subesi vardı oradan yaptırdık.
tek gecim fiyatı 2028. 6taksit oLunca 2180 civarıydı yanıLmıyorsam
temmuz ayı icin mi baktınız siz?

haziranın son haftasını düşünüyoruz canım... Ve artık voyage belek kesin gibi... Yalnız az önce amara wing deluxe oda aynı günler için baktım 1890 tl... Orayı da çok tavsiye ediyolar ama voyage da aşık olduğum şey onda yok teras da jakuzi...:kedi:

biz de voyage belek delux oda düşünüyoruz.ets nin netten sitesine baktığımda fiyat hesaplamasında delux oda hep dolu gözüküyor:( biz de temmuz ilk hafta gideceğiz. keşke 2028 gibi bi rakam olsa bizimki de ama sanmıyorum.deniz tarafı standart odaların fiyatı 2080 tutuyor.delux odayı siz de sordunuz mu ErdeminE

sevgili oncams;
biz haziran için baktık hepsi uygun görünüyordu deniz tarafı deluxe 6 taksitli fiyatı 2160 tutuyor... sonra voyage belek i aradık biz %100 deniz gören delux ayarlamak istiyoruz( çünkü online rezervasyon yapılırsa denizi görme oranı değişiyormuş; bazı odalar da az bazı odalar da tam anlamıyla görülüyormuş) o nedenle bize ets gibi turlardan ayarlamamızı istediler, onlar not düşüyorlarmış tam deniz görsün diye... çünkü denizi az da çok da görsen fiyat değişmiyor... Sizde öyle yaparsanız daha iyi olabileceğini düşünüyorum... Şimdiden hayallerinizdeki gibi bir balayı diliyoruz size...yerimseniben

merhabalar balayı için 19-25 eylül arası voyage sorgun side düşünüyoruz 2.040tl 6 taksit finans kart olunca %25 indirim yapılıyor 1.530,00 tl + 15,00 tl sigorta bedeli uçak bileti hariç sizce eylül ayı için pahalı değil mi? biz hiç tatile çıkmadık biizm için ilk olacak.acaba yazın baksak dahamı uygun olur yoksa bu erken rezervasyondan mı yararlanmamız daha iyi olur.Yardımlarınıza ihtiyacım varopuyorumnanaktan

biz de voyage belek delux oda düşünüyoruz.ets nin netten sitesine baktığımda fiyat hesaplamasında delux oda hep dolu gözüküyor:( biz de temmuz ilk hafta gideceğiz. keşke 2028 gibi bi rakam olsa bizimki de ama sanmıyorum.deniz tarafı standart odaların fiyatı 2080 tutuyor.delux odayı siz de sordunuz mu ErdeminE

canım senin bir yanLısın var sanırım.
ets'nin sitesinde temmuz ve agustos ayı deLuxe odaLarı doLu görünmüyor.

tşkkr ederim ErdemineE .Biz de tam tersini düşünmüştük acaba oteli arayıp rezervasyon yaptırsak istediğimiz gibi bir odayı ayarlamak daha mı kolay olur diyorduk.arada aracı olmayınca istediğimiz daha kolay halledilir diye düşündük yani.
bebish dolu değilde tarih bölümü açılmıyor.neden anlamadım.ama aradım hem ets turu hem de voyage belek iletişimi ikisi de 2460 tl fiyat çıkardı.çok yüksek geldi bize. o yüzden otel bölümü deniz tarafından ayarlayacağız sanırım...

tşkkr ederim ErdemineE .Biz de tam tersini düşünmüştük acaba oteli arayıp rezervasyon yaptırsak istediğimiz gibi bir odayı ayarlamak daha mı kolay olur diyorduk.arada aracı olmayınca istediğimiz daha kolay halledilir diye düşündük yani.
bebish dolu değilde tarih bölümü açılmıyor.neden anlamadım.ama aradım hem ets turu hem de voyage belek iletişimi ikisi de 2460 tl fiyat çıkardı.çok yüksek geldi bize. o yüzden otel bölümü deniz tarafından ayarlayacağız sanırım...

anLadım canım ama bir kac kez bende karsıLastım tarih böLümü acıLmamasıyLa.sanırım sistemLerinde kaynakLanan o anLık bir sıkıntı.
biz 4gece kaLacagımız icin fiyat 2028. gaLiba siz daha uzun süreLi düsünüyorsunuz.
hayırLısı oLsun.

fiyatlar ne kadar pahalı. insan bi kere oluyo tam olsun istiyo ama yinede çok. herkes uçmuşş :)
ne güzel :(

bizde 5 temmuzda 4 gece 5 gündüz maritim pine beach i ayarladıkkk:)))ayyy bir an önce gelse yaaa şu temmuz ayıııııı:kaydirigubbakcemile

Back