• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

balayı fiyatları

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar balayı için hangi otelleri ayarladınız? ve fiyatlar nasıl acaba. bizim de temmuzda düğün daha karar veremedik

evet arkadaslar hangı otellerı kac gunluk ve ne kadar ucrete ayarladınız?? merakla beklıyorum. bızde karar verme asamasındayız. side manavgat tarafına gıtmeyı dusunuyoruz

bizde senin durumundayız cnm, hayatımda hiç bodruma da antalya ya da gitmedim o yüzden ikisi arasında kaldık ama fiyatlar çok uçmuş araştırıyorz... 1 hafta kalırız diye başladık, fiyatları görünce 4 gece ye indik:S

voyage sorgunu ayarladık 17 mayısa kısmetseee gidip yorumlarımı eklicem uçak biletleri ve transferler dahil 1600 civarına geldi

bizimde agustos 3-7 arası voyage beLek deLuxe oda sadece konakLama: 2.028
en hareketLi döneme denk geLdi.
umarım memnuniyetimizle bu rakamın karsıLıgını aLırız fisfisfis

21-28 haziran arası kemer amara wing resort ets tur ile yol dahil 2200.

kızlar ben queen elizabeth'de temmuz ayı için 5 gece için yol ücreti dahil 1590 lira ücret ödedim..

bu oteli bizde beğendik ama nette araştırdım herkes şikayetçi bu otelde vazgeçtik..
Ötel fiyatları erken rezervasyondaçok fazla değil bizim dönemimizde iyi tabi

side joy nashira (recep ivedik çekilen otel) ağustos 4-9 arası yani 5 gece ets tur yol dahil 1500tl..

side joy nashira (recep ivedik çekilen otel) ağustos 4-9 arası yani 5 gece ets tur yol dahil 1500tl..

kızlar bu fiyatlar uçmuş! ben düğün,kına yapmıyorum.çoğu kişi onlarıda yapıyo ne kadar fazla bir masraf bence.oteller lüks tabiki ama ben daha uygun bir yeri tercih ederim.antalya da akşam eğlenceye gideriz,tarihi yerleri gezeriz,tura katılırız derken zaten iyi para gider.

bizimde agustos 3-7 arası voyage beLek deLuxe oda sadece konakLama: 2.028
en hareketLi döneme denk geLdi.
umarım memnuniyetimizle bu rakamın karsıLıgını aLırız fisfisfis

biz de voyage belek deluxe odalarından düşünüyoruz canım netteki fiyatı 4 gece 6 taksitli 2160... siz de netten mi rezervasyon yaptırdınız acaba?

biz de voyage belek deluxe odalarından düşünüyoruz canım netteki fiyatı 4 gece 6 taksitli 2160... siz de netten mi rezervasyon yaptırdınız acaba?

önceLikLe hayırLı oLsun kaydirigubbakcemile5
netten yapmadık canım biz.nisanLımın buLundugu sehirde ets subesi vardı oradan yaptırdık.
tek gecim fiyatı 2028. 6taksit oLunca 2180 civarıydı yanıLmıyorsam
temmuz ayı icin mi baktınız siz?

bizde senin durumundayız cnm, hayatımda hiç bodruma da antalya ya da gitmedim o yüzden ikisi arasında kaldık ama fiyatlar çok uçmuş araştırıyorz... 1 hafta kalırız diye başladık, fiyatları görünce 4 gece ye indik:S

biz başından beri 5 gece düşündük düğün nişanlımın memleketinde olacak o gece orada otelde kalacağız ertesi gün yola çıkıp pazartesiden cumartesiye 5 gece yeterli olur sanırım dönüşte evimizde dinleniriz düğün yorgunluğunu atmış oluruz tatil durumuna göre yorgunlığımız da çıktıktan sonra arabamıza atlar gezeriz dedik
bence 4 günü kafana takma sevdiğin adamla tatile doyum olmaz tabi ama artık bir ömür yanında olacak Allah sağlık sıhhat verdikten sonra =)

Back