- 2 Ekim 2014
- 402
- 384
-
- Konu Sahibi evintekprensesi
21temmuz 26temmuz arası.. Yazarım tabi ki hayırlısıyla gidelim gelelim de↑
Biz de adam eve den yana kullandık tercihimizi.. Inş güzel olur hepimiz için
çok güzel seçim bende buraya gitmek istedim ama yapılan yorumlardan dolayı karasız kalmıştım gidince düşüncelerini de yazarsanız buraya bence çok güzel fikir verir :)
bende 7 eylül antalya lykia word villa işte klasik
Yazarım tabi kiÖnemli olan birlikte olmak aslında dilerim huzurlu mutlu ve eğlenceli bir balayı geçiririz hepimiz
özellikle yemeklerini yazabilirsen bence çok iyi olur çünkü ben ondan elemiştim ,inşallah canım sizin balayı ne zaman peki
Q Premium Resort - Alanya'ya gidiyoruz bizde kısmetse
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun canım :))
Teşekkür ederim canım
Marmaris canım ☺hadi gelinler, düğünde stresti filan hepsi gececek eee balayına nereye gidiyorsunuz yada nereyi düşünüyorsunuz?
Canimm antalya kiris maxx royal otel muhtesem bi yer biz gecen sene evlendik harika bi balayi gecirdim ilgi alaka cok guzel sahilde gozluk camlarini silmek icin bile elemanlar var :) israrla tavsiye ederim biraz pahali ama sakin huzurlu bi yerhadi gelinler, düğünde stresti filan hepsi gececek eee balayına nereye gidiyorsunuz yada nereyi düşünüyorsunuz?
Bende arayıştayımAntalya haric,balayı için tavsiye edebileceğiniz yerler var mi? Kalabalık olmayan sessiz sakin bir yer istiyoruz ama karar veremedik..
Antalya haric,balayı için tavsiye edebileceğiniz yerler var mi? Kalabalık olmayan sessiz sakin bir yer istiyoruz ama karar veremedik..
canım ben de senin gibi düşünüyorum, biz önce ağva beyaz eve gideceğiz ordan abantBende arayıştayım
Otel istemiyorum
Göl kenarında olsun minik minik ahşap odalar olsun istiyorum
Ama orası netesi henüz bilmiyorum
buldum canm ben sakligole gidicmcanım ben de senin gibi düşünüyorum, biz önce ağva beyaz eve gideceğiz ordan abantsen de gönlüne göre bulursun umarım