Balay yaptnz m?

bizden bi hafta önce evlenen bi çiftle(eşimin yakın arkadaşı) beraber gittik marmaristeydik onlar için balayıydı ama biz daha öncede çok tatile çıktığımız için bi fark yoktu

bence git fedakarlık yapma eline hiç bişey geçmez beni dinle bak

biz antalya pegasus resortda yaptık balayımızı ince kumda süper bi yerdimanzara deniz harikaydı biara resimleri katarım görürsün ilgilenirsen bence balayı şart bu yazda kıbrısa gittik:dance:

Yapılan ilk balayı gibi diğer yaptığınız geziler hiç aynı
olmuyor inanın.Balayınızı yapın doya doya...............................................

bizde ekim sonu gibi gitmiştik
antalyada hava gayet güzeldi
club voyageye gittik

Benimde eşime boluda bi otel var demişler çok güzel filan demişler evlendik ertesi gün yola koyulduk neyse gayet güzel gittik tabii ben böyle süper şeyler hayal ediyorum bi gittik 50 yaş altı insan yok kaplıcalarmış neyse dedik belki odalar güzeldir hesabı kestirdik odada kendi yemeğini pişiriyomuşsun falan ben oturdum başladım ağlamaya odanın içinde eşimde dayanamadı tamam dedi gidiyoruz burdan sonra tam eve geri dönerken ağvaya uğradık orda kurfal otelde kaldık balayımız muhteşem geçti balayı odasıydı harika bi tatil geçirdik ama o bolu faciasını unutamıyorum bide orda kadın erkek ayrı ayrı havuzlara giriyomuş eşimde bilmiyomuş öyle olduğunu ama allah'tan ağvayı bulabildik

Unutulmaz bir balayı olmuş sizin için.......................................

biz de gittik balayına...alanya incekum daydık 5 gün kadar:asigim:
turizm şirketiyle gittiğimiz için kültür turu da yaptık süperdi...deniz, hava da sıcaktı...herkese tavsiye ederimkaydirigubbakcemile2

benım 2 balayım oldu :lepi: ilki dugunden hemen sonra fatsada bangalov evlerde kaldık .. 2.ciside bir hafta sonra trabzon-uzungolde bangalow evlerdeydık yıne.. ayy doyamadık napalım :asigim:
uzungol süper ekrar asık olduk bırbırımıze yaa...

biz kıbrısa gittik... çok kötüydü gittimize gideceğimize pişman oldu... yani aslında okdr da kötü deildi ama kumsal yoktu... ben kumsal severim... deniz dalgalıydı hiç denize giemedim(( Allahta 1 ay sonraya güsel yurdumuz türkiyemizin akdeniz sahilinde bi tane daha tatil ayarlamıştır orada doya doya takıldık diyemiyecem orada da otel berbat çıktı(( 5 yıldızlı otelmiş güya 3 yıldız bile vermem!!! kaç gün aç kaldım yemekler irençti odalar pisti klima desen günde 3-5 saat çalışıodu o saatler de kesik kesin ve sadece kendini soğutuodu...
herkesin bi balayı anısı olur bizimki de şu: eşim alyansını kaybetti kıbrıstan döneceğimiz günden bi gün önce hahahahah:))))

Biz balayına gitmedik ben istemedim evde başbaşa güzel bi hafta geçiririz o yeter bana önemli olan yanımda olan dedim :kedi:Zaten evleniyor olmak müthiş bir mutluluk veriyor insana balayı olmasada olur yanımda olsunda gerisi farketmez diye düşünmüştüm ve hiç pişman değilim.Bide evliliğimizin ilk günlerini otel yerine kendi evimizde geçirmek istedim ne gerek var insan içine çıkmaya değilmi yerimseniben şaka yapıyorum tabiki naniknanik ılk hafta zaten çok güzel geçiyor sabah kahvaltımı hazırlayıp yataga getirmeler kahvaltıyı hazırlayıp öpücüklere boğarak uyandırmalar gibi çok güzel anlar yaşandıgı için mekanın önemi yok bence ama zaten bizim evimiz denize karşı evliliğimizde çok güzel gidiyor çok şükür her günümüz balayı o yüzden :lepi:

balayısız olur mu yahu =) ama malum geceyi kendi evimde yaşamk isterim.. diğer günlerim tatil zaten dahası mı? romantizm :kedi: aşk,mutluluk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…