Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar:) bende balat hastanesine mehmet aygün' e gidiyorum ve son derece memnunum. normal doğumda sezeryanda 2000 ama epudral için ayrı bir fiyat alıyorla diye biliyorum..
Peki nasil fiyatlar i nasil benimde mehmet by dr umBennn hamilelikte ve doğum sonrasında hep oraya gittim, gidiyorum. Doktorum meltem hanim 6 yildirdir oraya gidiyorum.
cnm ben 1 senedir gidiyorum taner bey doktorum bebek tedavisinde 2.asilamada buay hamile kaldim cok sukur doktorumdanda cok ama cok memnunum cok iyi bri suan 4 haftalik hamileyim haftaya ins kesenin saglikli halini gorcez allahimin izniyle biz olesine sormustuk gebelikten once 3000 lira sezeryan fiyati demislerdi.Guncel olarak oraya giden ark. Varmiiii
cnm ben 1 senedir gidiyorum taner bey doktorum bebek tedavisinde 2.asilamada buay hamile kaldim cok sukur doktorumdanda cok ama cok memnunum cok iyi bri suan 4 haftalik hamileyim haftaya ins kesenin saglikli halini gorcez allahimin izniyle biz olesine sormustuk gebelikten once 3000 lira sezeryan fiyati demislerdi.