• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balat Or-Ahayim Hastanesi Doğum Fiyatları 2013 ?

reyser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
32
0
26
İstanbul
Selam Arkadaşlar allahın izniyle aralık ortası gibi doğum olucak
Balat Or-Ahayim Hastanesi Taner beye iyi diyorlar doğum fiyatları nedir bir bilginiz varmı ve o fiyatın içinde neler var ?

cnm merhaba

bende balat hastanesine gidiyorum

isteğe bağlı sezeryan olacağım fiyat : 2500 tl

doktorum nevin şençoban

birde suit odalar varmış deniz tarafına bakan 150-200 tl fark ödeyip o odalara geçebiliyorsun

Slm kızlar:) bende balat hastanesine mehmet aygün' e gidiyorum ve son derece memnunum. normal doğumda sezeryanda 2000 ama epudral için ayrı bir fiyat alıyorla diye biliyorum..

Bennn hamilelikte ve doğum sonrasında hep oraya gittim, gidiyorum. Doktorum meltem hanim 6 yildirdir oraya gidiyorum.

Guncel olarak oraya giden ark. Varmiiii
cnm ben 1 senedir gidiyorum taner bey doktorum bebek tedavisinde 2.asilamada buay hamile kaldim cok sukur doktorumdanda cok ama cok memnunum cok iyi bri suan 4 haftalik hamileyim haftaya ins kesenin saglikli halini gorcez allahimin izniyle biz olesine sormustuk gebelikten once 3000 lira sezeryan fiyati demislerdi.

cnm ben 1 senedir gidiyorum taner bey doktorum bebek tedavisinde 2.asilamada buay hamile kaldim cok sukur doktorumdanda cok ama cok memnunum cok iyi bri suan 4 haftalik hamileyim haftaya ins kesenin saglikli halini gorcez allahimin izniyle biz olesine sormustuk gebelikten once 3000 lira sezeryan fiyati demislerdi.

Allah tamamina erdirisn bende yeni basladim oraya gebeligim biraz sorunluydu baslarda bana biraz pahali geldi mesele ikili test 280 tl ondan merak ediyorum gidenleri nedir ne degildir mehmet aygun benimde dr :)

Merhaba bende Nevin Hanımın hastasıyım :) İkili testlerimizi mehmet bey yaptı çok iyi ve ilgili bir doktor. Fşyatlar normal hastanelere göre pahalı

Evet 2750 tl fiyat verdiler normalde sezeryanda ayni o sacma geldi bana birde ayri olarak illa sezeryqn istiyorum dersen 3250 tl he ayrica 2014 fiyatiyms bu dr umu seviyorum diye bu kadar seyi nasil yapicam bilemiyorum :( ama farkta fark yani esimde istemiyo haliyle disarida 1000 tl ye dogum duyunca

merhaba kızlar
bugün ikili test için mehmet beye görünücem. güncel fiyatı dönüşte paylaşırım :)
doğum fiyatları ile ilgili henüz bilgim yok. ama sadece ilaç yazdırmak için bile muayene kaydı açtırmak çok can sıkıcı. her seferinde 90 lira bayılıyorsun sadece reçete için...

Merhaba mehmet beyin hastasiyim basindan beri cok memnunum diger dr lara gidince farkini anliyorsun evet biraz pahali ama gercekten sorunsuz bir gebelik geciriyorsun her seferinde ilk gitmissin gibi tek tek olcum yapiyor muayenesi 15_20 dk suruyor doyasiya goruyorum bebisi ;) gereksiz tahlil olayi kesinlikle yapmiyor zaten mesela ben ona giderken tahlilleri hep saglik ocagi ve sgk hast. Yaptiriyirum o da iyi oluyor dogumada kismetse o girecek bakalim hayirlisi ;)

TEKRAR MERHABA

BUGÜN İTİBARİ İLE NORMAL VE SEZERYAN İLE DOĞUM 2,750 TL. İÇİNDE ODA FALAN DA VARMIŞ.
EPİDURAL İSTERSENİZ ARTI 750 DAHA KOYUYOLAR.
İKİLİ TEST İÇİN DE 275 +12 TL ALIYORLAR.

Back