Çörek otu rahim kasılması yapar doğuma yardımcı olur diye duymuştum ama uygula diyememÇok istiyorum Rabbim de nasip ederse. Amin inşallah teşekkür ederim
Tsk ederım cnm adetım yenı bıttı ılk adette denıycemCanim bu sonuclar cok net bilgi vermez adetinin 3.gunu yaptirman lazim daha dogru yonlendirilsin
23 gunde bı adet olırum yenı gectı adetım ılk adette ıns olmamda genr tahlil verıp bende deneyesım var. E2 kacın altında olursa yapabılırım e2 nın dusuk olmasının anlamı neAdet günü yapılmadığı için yanıltır bu değerler. Bence ilk adete kadar bekle. Tekrar tahlil yaptır.
Bi sorayım ebeye. Teşekkür ederim :)Çörek otu rahim kasılması yapar doğuma yardımcı olur diye duymuştum ama uygula diyemem
30un altında falan olursa yapabilirsin. Düşük olması yumurtlamanın kaliteli olmadığını gösteriyor. Ama çok yüksek olması da iyi değil. İkisi de sıkıntı.23 gunde bı adet olırum yenı gectı adetım ılk adette ıns olmamda genr tahlil verıp bende deneyesım var. E2 kacın altında olursa yapabılırım e2 nın dusuk olmasının anlamı ne
Bir şey sorabilir miyim benim geçen ay yaptığım testte e2 19 çıktı doktor normal gördü ama bana düşük geldi çünkü önceki testlerimde hep 50-55 aralığında çıkardı sizce düşük mü ? soğan kürü uyguladım bu ay ve akıntım yoğunlaştı bu e2 ye de etki ettiği anlamına mı geliyor yeniden soğan kürünü tekrarlayayım mı bilemedim regliyimYumurta kalitesini etkiliyor. Düşükse yeterli büyüklüğe gelmiyor. Yüksekse fazla büyüyerek deforme oluyor. Kuruluk en basit belirtisi.
Aynı zamanda yapıldığı sürece e2 öyle inişli çıkışlı bi hormon değil aslında. 50-55 güzel değerler ama 19 dediğin gibi düşük. Soğan kürünün de e2’ye bi faydası olmaz. Sadece rahmi temizler. Tekrar yapmana gerek yok.Bir şey sorabilir miyim benim geçen ay yaptığım testte e2 19 çıktı doktor normal gördü ama bana düşük geldi çünkü önceki testlerimde hep 50-55 aralığında çıkardı sizce düşük mü ? soğan kürü uyguladım bu ay ve akıntım yoğunlaştı bu e2 ye de etki ettiği anlamına mı geliyor yeniden soğan kürünü tekrarlayayım mı bilemedim regliyim
Teşekkür ederimAynı zamanda yapıldığı sürece e2 öyle inişli çıkışlı bi hormon değil aslında. 50-55 güzel değerler ama 19 dediğin gibi düşük. Soğan kürünün de e2’ye bi faydası olmaz. Sadece rahmi temizler. Tekrar yapmana gerek yok.
Herkeste farklı oluyor galba ama genel olarak bence erken geliyormuş
Merhaba , hayırlı olsunKızlar bu kürü kullananlarda bel ağrısı ve kasık ağrısı oldumu 5 6 gündür çok ağrım var üsütmedigimede eminim
Değeriniz iyi yapmanıza gerek yok ki bence yapmayın iyice yükseltirBenim e2 52 bu kuru yapabilir miyim prolaktin 16.10
Eşiniz gitti mi doktora tahlil yaptırdı mıTeşekkürler ama 1 senedir nedense hamile kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?