• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Kızlar öncelikle e2 hormonu 30 dan yüksek olanlar bu kürü yapmasın kist yapıyomuş .
Benim değerim 22 ben yapmaya karar verdim.
Tarifini yazıyorum
12 silme tatlı kaşığı çörekotu
10 yemek kaşığı saf bal
10 çay kaşığı tarçın
Macun olana kadar karıştırın adetin 2. Günü başlayıp 12. Gün bırakın . Sabah kahvaltıdan yarim saat önce , akşam yatmadan önce 1 er yemek kaşığı yiyin . Ben tatlı kaşığı ile yiyorum ağır geliyo . Ve yerken çörekotunu ağzınızda iyice öğütün ..
banada burdan hamile kalan arkadaşlar vesile oldu .
14 aydır korunmuyorum hiç bir sıkıntımız yok eşim ve bende . Bu ay tiroid yükseldiğini öğrendim onun icin ilaca baslicam bu kür tiroid e iyi geliyormuş dengeliyormuş onuda belirteyim .
Geçtiğimiz ay hsg çekildim birde..
Benim hikayem böyle insallah hayırlı sonuçlar alıp sizlere Umut oluruz ... rabbim herkesin yüzünü güldürsün insallah

Kızlar öncelikle e2 hormonu 30 dan yüksek olanlar bu kürü yapmasın kist yapıyomuş .
Benim değerim 22 ben yapmaya karar verdim.
Tarifini yazıyorum
12 silme tatlı kaşığı çörekotu
10 yemek kaşığı saf bal
10 çay kaşığı tarçın
Macun olana kadar karıştırın adetin 2. Günü başlayıp 12. Gün bırakın . Sabah kahvaltıdan yarim saat önce , akşam yatmadan önce 1 er yemek kaşığı yiyin . Ben tatlı kaşığı ile yiyorum ağır geliyo . Ve yerken çörekotunu ağzınızda iyice öğütün ..
banada burdan hamile kalan arkadaşlar vesile oldu .
14 aydır korunmuyorum hiç bir sıkıntımız yok eşim ve bende . Bu ay tiroid yükseldiğini öğrendim onun icin ilaca baslicam bu kür tiroid e iyi geliyormuş dengeliyormuş onuda belirteyim .
Geçtiğimiz ay hsg çekildim birde..
Benim hikayem böyle insallah hayırlı sonuçlar alıp sizlere Umut oluruz ... rabbim herkesin yüzünü güldürsün insallah
Bu kurle o dedigim ilaci da kullansam mi acaba zaten cok kalmadi kalanlari iceyim bari

Back