- 2 Kasım 2014
- 103
- 47
- 38
- 30
- Konu Sahibi altinkaya35
-
insallah canim sagol ben alti aydir ugrasiyordum:) kismet bu zamanaymisvuhuuuu tebrik ederim esracım gözün aydın.Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sen kaç aydır istiyordun canım? gerçekten bizede umit oldu.senin adına çok sevindim gerçekten darısı başımıza inşaallah.
kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ...Benim adetime 3 gün var ve dün test yaptım idrar testi ama sonuç negatifbugünde sabah afedersiniz peçeteyle sildiğimde açık pempe leke geldi ama hala devamı yok 3 saat oldu... sanırım kırmızıları görücem bu ay ümidim bbitti ama anlamıyorum ben hiç erken olmadım bugüne dek bu nerden çıktı
Bidaha erken test yapma bence .. hayal kırıklığı yaşadığımız yeter artık geciksin 3 5 gün sonra test yapmayı düşünelim..
Rabbim evlat hasreti ile sınamasın..
amin canım ama bu lekelenme geldi ya hepten gitti ümidim
hahahaha hiç güleceğm yoktu saolBi gün bizde kırmızı kart gösterecez inşallah oda 9ay ceza ..oynama yasağı sana regl
cnm umitsizlige kapilma.bendede gecen haftalarda iliskiden sonra cok az lekelenme olmustu kirmizilar gelicek sandim meger hamileymisim:)kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ...Benim adetime 3 gün var ve dün test yaptım idrar testi ama sonuç negatifbugünde sabah afedersiniz peçeteyle sildiğimde açık pempe leke geldi ama hala devamı yok 3 saat oldu... sanırım kırmızıları görücem bu ay ümidim bbitti ama anlamıyorum ben hiç erken olmadım bugüne dek bu nerden çıktı
cnm umitsizlige kapilma.bendede gecen haftalarda iliskiden sonra cok az lekelenme olmustu kirmizilar gelicek sandim meger hamileymisim:)
hayir cnm cok azdi wcye gittigimde farkettim zaten oyle normal regl kanamasi gibi degildi.benim yumurtlama tarihimden yaklasik bir hafta sonra felan oldu bu olaysenin adetinden kaç gün önce gelmişti tatlım ? ne kadar sürdü akıntı yoğun muydu ?
hayir cnm cok azdi wcye gittigimde farkettim zaten oyle normal regl kanamasi gibi degildi.benim yumurtlama tarihimden yaklasik bir hafta sonra felan oldu bu olay
üzülme canim bu ayda küre devam et bakalim önümüzdeki ay insallah iyi haberler verirsin:)kızlar sanırım ben kırmızı kartı gördüm şimdi ben kaldım öbür aya yarında başlarım artık ikinci kez küre
üzülme canim bu ayda küre devam et bakalim önümüzdeki ay insallah iyi haberler verirsin:)
Her zaman dualarimdasiniz kizlar:)Gokcecim hayırlısı olsun
bata az kaldı içimdeki bir his yine olmadı diyor..inş tersi olur ya dua edin kızlar
Nasipte nezamn varsa ozamn olucak bebişlerimiz cnm oyüzden ben artık çok takmiyom kafaya rabbim ne dilerse o biz elimizden geleni yaparız takdir onunGokcecim hayırlısı olsun
bata az kaldı içimdeki bir his yine olmadı diyor..inş tersi olur ya dua edin kızlar
geçmiş olsun canım Rabbim inş tez zamanda yine nasip eder. ama bak ne güzel hamile kalabiliyormuşsun en azından bunu biliyorsun..Günaydın anne adayları :)bugün ben çörekotu kürüne yeniden başladım, malum düşük yaptığımda bu kürün ikinci ayında hamile kalmıştım.Dilerim yine öyle olur :) siz ne alemdesiniz nasıl gidiyor var mı müjdeli haberler
canimmm hayirli olsun bebisin Allah kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah:)insallah canim sagol ben alti aydir ugrasiyordum:) kismet bu zamanaymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?