bal küpüm...

kızlar okudunuz belki kızım 1 ay boyunca sadece 100gr almış dün öğrendim ve çok üzüldüm sonra hemen araştırmalara koyuldum en iyisi bu ayı atlatana kadar pirinç unuyla muhallebi yedirmek diye düşündüm dün akşam banyodan sonra kızıma muhallebi yaptım beğenmicek diye korkuyodum ama yedi karnı doyunca bende rahatladım..
dün akşamki muhallebi keyfi...

ay yavrum yerim ben seni maşallah annesi hiç üzülme 100 gr almış diye bak yanaklar tombiş tombiş duruyor .bu arada muhallebi kilo mu aldırıyor?

canım ya maşallah. afiyet olsun kuzucuğa. ben muhallebi yapmasını bile bilmiyommmmm :bbo:

sağolun kızlar.. sevdi muhallebiyi bizim cadı.. umarım kilo aldırıyodur :)
bebeğe ilk piriç unu ile muhallebi yaparak başla ek gıdalara demişti annem ondan bununla başladım.. şimdi öğlen uykusuna yatmadan bide gece banyodan sonra yediriyorum küçük bi kase ama daha versem yicek :)
önümüzdeki ay ek gıdalara geçicez zaten..

ya bana drum plesenta yaşlanmş suyun azalmş dediler kilosu daha 1 kilo 600 gr ya çok üzgünüm ya daha çok erken eğilmi yaşlanması için en fazla 4 hafta taşır bebği diolar e osaman 35 haftalıkkenmi doğca a ayaşarmıki dua edn kıslar bana okuyan anneler dua etsn.moralm çok bozukkk

Yaaa tabii ki yaşar, belki küvözde bile kalmaz. Çünkü erkenci bebikleri eğer başka bir problemi yoksa 2kg. olana kadar tutuyorlar küvözde. Seninki şimdiden 1600g. ve daha 4 hafta var, içini rahat tut, bu dünyada yiyecek ekmeği olan, zaten bir şekilde yiyor onu. İnanıyorum ki, bebişini sağlıkla kucağına alacaksın, sadece bizden birazcık daha erken :teselli:

askbuya canım bu şekilde problemi olup da sağlıkla doğan bebişle karşılaşmıştık hastanede
inşallah sen de hayırlısıyla kucağına alırsın
hergün 1 bardak greyfurt suyu iç ve bol bol da su -tabi herhangi bir ilaç kullanmıyorsan
greyfurt bebeğe giden damarların daha fazla kan taşımasını sağlıyor ve kireçlenmeyi engelliyor

ben de 35 haftalık erken doğum yaptım canım bebeğim gayet sağlıklı doğdu, hiç bir problem yaşamadık çok şükür, küvözde bile kalmadı yani, içini ferah tut, erken doğarsa doğsun , ne güzel bak erkenden kavuşursun bebeğine bu açıdan düşün opuyorumnanaktan

altunhancım pirinç unu muhallebisi benim kızımı müthiş kabız yapıyor en son lavman yaparak yaptırmıştım kakasını paylaşmak istedim

altunhancım pirinç unu muhallebisi benim kızımı müthiş kabız yapıyor en son lavman yaparak yaptırmıştım kakasını paylaşmak istedim

aa öylemi hangi markadan yaptın canım.. ben gogly pirinç unu kullanıyorum hergün azcık yapıyo kakasını ama dur bende dikkatle takip edeyim bari sağol tatlım..

canım hiç üzülme bebeğin yaşar tabiki dua etde erkeden farkedilmiş ya geç kalınsaydı benimki 3.5 haftalıkken farkedildi düşünsene plesenta işlevini kaybetmek üzereydi yani.. hiç sıkma kendini gör bak bebeğin sağ salim kollarında olacak...

:ecrin_bebek:ayyy yavrum benim çok tatlı birşey Allaha emanet.Seni çok iyi anlıyorum benimde6.cı ayda bildiğiniz doğumum başladı suyum gelmeye başladı acil dr ma gittim.Son 3 ayımı yatarak geçirdim ilaçlarla başlayan doğumumu durdurdu dr um.Allah ondan razı olsun ve günüm dolasıya yattım ve günüm dolasıya o ilaçları kullandım.Dr ilacı bırakabilirsin dediğinin ertesi günüde ambulansta doğurdum:teytey: arkadaşlar Benim hikayemda böyle işte ama prensesimi bir görseniz teyzeleri dünya tatlısı kuzum.Onun için herşeye değer.opuyorumnanaktan:teytey:

Altunhan cım benim dr um kilo almayan bebekler için önemli olan mamanın miktarı değil dedi mamanın içeriği kalori değerinin yüksek olması dedi.Benim bebişte bu ay 200 gr almış hemen ek gıdalara başladık.Kalori değerinin yüksek olması içinde mamanın içine dövülmüş ceviz tahin pekmez mısır unu patates gibi gıdalardan koyulmuş olursa kalori değeri yükselir mamanın dedi.Birde şu 7 tahıllı mamalarda nda günde 1 öğün mesela yatmadan önce 1 kere yedirirsen güzel kilo aldırıyor hayatım.
Buarada bebişin çok şeker allaha emanet..Sağlıklı ve uzun ömürler yaşasın inşallah kuzucukk..opuyorumnanaktan

sağol canım inşallah toparlar ay sonu 6ay aşımız var o zaman kilomuza bakıcaz...
sma mamaya cicibebe ekliyorum sabah kahvaltıda pekmez yumurta peynir cicibebe öğlen gece muhallebi umrarım faydası olur..

maşallah cnm yaa çok tatlı çok,zayıf diye şikayet ediyosun sanırım ama hiçte zayıf durmuyo maşallah tatlıma,ağzı ne tatlı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…