- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
hemde ne tatlı diyorumki Allah seni yaratırken şekerini fazla koymuş bal olmuşsun sen bal küpümsün nasıl kahakaha atıyo anlıyo gibi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bana drum plesenta yaşlanmş suyun azalmş dediler kilosu daha 1 kilo 600 gr ya çok üzgünüm ya daha çok erken eğilmi yaşlanması için en fazla 4 hafta taşır bebği diolar e osaman 35 haftalıkkenmi doğca a ayaşarmıki dua edn kıslar bana okuyan anneler dua etsn.moralm çok bozukkk![]()
ya bana drum plesenta yaşlanmş suyun azalmş dediler kilosu daha 1 kilo 600 gr ya çok üzgünüm ya daha çok erken eğilmi yaşlanması için en fazla 4 hafta taşır bebği diolar e osaman 35 haftalıkkenmi doğca a ayaşarmıki dua edn kıslar bana okuyan anneler dua etsn.moralm çok bozukkk![]()
altunhancım pirinç unu muhallebisi benim kızımı müthiş kabız yapıyor en son lavman yaparak yaptırmıştım kakasını paylaşmak istedim