bal küpüm...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
hamile olduğumu öğrendiğimde kızım 5haftalıktı daha... 6.haftada kanamalarım başladı düşük riski var bebeğin heran düşebilir hazırla kendini dediler sürekli yattım gözyaşları içinde 4ay böyle geçti...
7aya geldiğimizde ise erken doğum riski var dediler tekrar yattım ilaçlar serumlar vs...
35.haftamda plesentada kireçlenme var bebek oksijen alamıyo ve gelişmiyo dediler 38.haftamızda kontrol için gittiğimizde kalp atışları 200 daha fazla dayanamaz yaşama şansı çok düşük hazırlıklı ol dediler...
gözyaşları içinde doğuma girdim çıktığımda 1 kez gördüm yavrumu ardından yoğun bakıma aldılar süt saatlaerinde görüyordum kızımı 1 2dk sadece ve uzaktan küvözde her yerinde kablolar ilaçlar yaşam ünitesine bağlıydı 1 haftada böyle acılar içinde geçti...
ama şimdi çok şükür meleğim büyüdü yanımda kollarımda bundan büyük mutluluk yokmuş meğer...
24 şubatta 49cm 2670gr doğdu yavrum şimdi tam 4 aylık oldu teyzeleri... bunu sizinle paylaşmak istedim..
Allah yavrularımızı bizden ayırmasın...
şimdi yavrum kollarımda böyle uyuyo...

canım benim..benim de 8 haftalıkken tlfda konuşuyodum arkadaşımla bi baktım patır patır parçalar düşüyo yere ben ayakteyken...kan o biçim zaten ...dr a gittim hemen kadın "ben bebeği elimle temizliyorum sandım" dedi kalp atışını görünce rhatlamış..o da çok korkmuş düşecek diye...dediğin gibi progesteron ilaçları serumler..sürekli yattım zaten feci uyutuodu o ilaçlar da...ama çok şükür şimdi benim de kollarımda ..

çektiğin sıkıntıları çok iyi anlıyorum arkadaşım..hadi şimdi zevkini çıkaralım hayatın :)

oyy maşallah kuzuya
analı babalı büyüsün minik kızın

pelinciğim senin miniğinide allah bağıslasın
darısı bana insallah

bebeğin gerçektende bal küpü gibi bişeymiş maşalllah, yaşadığınız zorluklar gride kalmış çok şükür, inşallah en kötü hatıranız bu olsun, bebeciğinle nice mutlu yıllara şekerim Şeniz

maşallah canım :nazar:Allah bu şekilde sınamış seni beterinden korusun ve kimseyi evladıyla sınamasın düşünmesi bile çok acı.Mutlu bir ömür sürsün bebişin analı babalı inşallah

çok teşekküer derim kızlar hepinize ayrı ayrı...
hamileyken her uyandığımda acaba yaşıyomu diye düşünmek dr gittiğimde ya öldü derse diye korkmak yoğun bakımdayken hiç kollarıma alamıcam diye ağlamak çok zordu...
offf aklıma geldi yine yaa yavrum benim ya neler çektik senağlama

Amin ya Allahım herkesin evladını bağışlasın onları bizden hiç ayırmasın
insan anne olmayınca anlamazmış gerçekten evlat bi yana dünya bi yana.

allahım bende ilk zamanlar düşük tehlikesi yaşadım ne demek olduğunu iyi bilirim.allahım kimseler evlat acısını göstermesin.allahaşükürler olsunki senin meleğin benim meleğim kucaklarımıza verdi.allah hepimizin yavrularını tüm kötülüklerden korusun inşallah...

hamile olduğumu öğrendiğimde kızım 5haftalıktı daha... 6.haftada kanamalarım başladı düşük riski var bebeğin heran düşebilir hazırla kendini dediler sürekli yattım gözyaşları içinde 4ay böyle geçti...
7aya geldiğimizde ise erken doğum riski var dediler tekrar yattım ilaçlar serumlar vs...
35.haftamda plesentada kireçlenme var bebek oksijen alamıyo ve gelişmiyo dediler 38.haftamızda kontrol için gittiğimizde kalp atışları 200 daha fazla dayanamaz yaşama şansı çok düşük hazırlıklı ol dediler...
gözyaşları içinde doğuma girdim çıktığımda 1 kez gördüm yavrumu ardından yoğun bakıma aldılar süt saatlaerinde görüyordum kızımı 1 2dk sadece ve uzaktan küvözde her yerinde kablolar ilaçlar yaşam ünitesine bağlıydı 1 haftada böyle acılar içinde geçti...
ama şimdi çok şükür meleğim büyüdü yanımda kollarımda bundan büyük mutluluk yokmuş meğer...
24 şubatta 49cm 2670gr doğdu yavrum şimdi tam 4 aylık oldu teyzeleri... bunu sizinle paylaşmak istedim..
Allah yavrularımızı bizden ayırmasın...
şimdi yavrum kollarımda böyle uyuyo...

büyük bir mucize bu. :asigim:

seni anlayabiliyorum bende düşük tehlikesi ardından erken doğum tehlikesi atlatan ama şuan minik sevimli meleğini kollarında taşıyan bir anneyim RABBİM ne yavrularımızı bizden ne bizi yavrularımızdan ayırsın analı babalı çoluklu çocuklu mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli yaşalım :)

ayyyyyyy masallah yerım bn onu ne şeker bn kızımı buyuttum şımdı kucucuklerını gorunce bebek sevesı gelıyor

ahhh ne çile çekmişsinnn tahmin bile edemiyorumm, allah analı babalı büyütsün şirineyi, tatlım benim çok güzel maşallah, yaa daha net resmini gönderseneee, bu biraz bulanık çıkmış

maaşallah gamzeye

Allahım hepimizin evlatlarını bize bağışlasın

sizin orta dökülmüş yanlar duruyo
bizdede tam tersi yanlar gitti orta duruyo çim adam gibi kafamçokkarıştı

X