• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü saçlarım 2cm diplerim ve loreal01 ile açmayı düşünüyorum..

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
tam 2 ay önce saçlarımı siyahtan açtırarak bal köpüğüne çevirdim ama bu da yetmedi tabi.. dün lorealin çok çok açık doğal sarısını aldım ultra açık.2cm de diplerim var sizce nasıl yapmalıyım ve nasıl olur kullanan ve bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen..hem çok istiyorum hemde çok korkuyorum.. şimdiden tşk:)

kimse yok mu yardım edebilecek yaaa.. ton farkı olmadan nasıl yapabilirim yarın boyıycam lütfen yardımmmm...

Tatlım saçlarının kendi rengi ne? Direkt sürersen diplerin çok daha açık, uçların koyu kalacaktır, Loreal'in saç açıcısını bilmiyorum hiç kullanmadım ancak dipleriyle uçlarını kendi kendine saç boyamayı önceden hiç denemediysen aynı tona tutturabilmen çok zor, kaldı ki saç açmaktan bahsediyorsun. Kuaföre danışmanı tavsiye ederim, illa da kendim yapıcam diyorsan burada bir çok başlık var açıcılarla ve boya silicilerle yapılan uygulamaları anlatan, onlardan faydalanabilirsin... Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir :24:

diplerim koyu renk. kuaföre gitmekten sıkıldım artık. en son açtırmak için gittiğimde tüm günüm orda geçmişti.sadece ton farkı olmasın istiyorum son on dk falan sürmeyi düşünüyorum diplere umarım kötü olmazz...:(

Back
X