• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bal köpüğü istiyorum

alessi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
41
0
96
Hatay
kızlar saclarımı bakır tarcına boayadım ama sıkıldım bak kopugune boyamak ıstıyorum boyasam nasıl bır renk elde ederim bakırın ustune tutarmı deneyen var mı???

canım ben siyahtan bal köpüğüne geçtim.
bence harika bir renk ama her ay kuaför yolunu tutuyorsun,esmerim ve çağla şıkelde görmüştüm bal rengini onun kadar esmer değilim tabiki:) onda iyi duruyorsa bende çok daha iyi durur diye düşündüm:O) yanılmamışım çok memnunun bu renkten,eğer esmersen sende de harika duracaktır beyaz tenli ise yorum yapamam çünkü bu rengi beyaz tenli birinde görmedim...
tavsive ederim ben 5 aydır her ay gidiyorum kuaföre keşke evde bu rengi elde edebilsem.
istersen lorealin sitesine girip kendi resmin üzerinde görebilirsin rengin nasıl durduğunu...umarım yardımcı olabilmişimdir...

canım ben siyahtan bal köpüğüne geçtim.
bence harika bir renk ama her ay kuaför yolunu tutuyorsun,esmerim ve çağla şıkelde görmüştüm bal rengini onun kadar esmer değilim tabiki:) onda iyi duruyorsa bende çok daha iyi durur diye düşündüm:O) yanılmamışım çok memnunun bu renkten,eğer esmersen sende de harika duracaktır beyaz tenli ise yorum yapamam çünkü bu rengi beyaz tenli birinde görmedim...
tavsive ederim ben 5 aydır her ay gidiyorum kuaföre keşke evde bu rengi elde edebilsem.
istersen lorealin sitesine girip kendi resmin üzerinde görebilirsin rengin nasıl durduğunu...umarım yardımcı olabilmişimdir...

tatlım ben göremedim sitede bi link fln vereblrmsn

tatlım ben göremedim sitede bi link fln vereblrmsn

canım benim topiğimde bal köpüğü rengi saçlarım var ordan bakabilirsin.. bende koyu rengin üzerine uyguladım.. saç konusunda ki en son koyduğum fotoğraf..

:23:arkadaşlar benim saçımda yıllardır kıpppppppkırmızıydııııı (: taki geçen haftaya kadar. mecburen açıcıyla açtırdım saçlarımı çok şükür korkunç bişey gelmeden başıma atlattım şuanda kumral ve her yıkamamda bir ton açılıyor fakat ben sarı tonlara daha yakın bi bal köpüğü istiyorum. altın sarısıyla bal köpüğünü karıştırsam sizce nasıl olur? :25:

Back