bal, çörekotu, tarçın mucizem nur'ummmm

o zaman eşinede bolbol ceviz findık kuru üzüm yedir, çakşır kürü yap. netten öğrenebilirin faydalarını...
sende Allaha tevekkül et tatlım inşaallah her işiniz rast gider Mevlam hop demeden verir bebişlerinizi
Özge sana dua edeeceğim canım

Merhaba arkadasim bise sorucaktim bu btc nu yaparken benim 8inci gunum ve ayaklarim popom etlerim aciyor resmen bide geriliyor bacaklarim sizliyor gibi.neden acaba yan etkisi felan olmus olabilirmi bunun.

Cok tks ederim karapisso.Allah razi olsun insallah hepimiz bebislerimizin kokusunu icimize cekip canim yavrum iyip sıkıca sariliiz bebislerimizee:))

Ah Canim Rabbim mutluluğunu daim etsin bende 10 gündür bu karışımı yapıyorum yanında incir kürude yapıyorum ben biraz geç öğrendim tam adetim bittikten sonra başladım acaba sen nasıl uyguladın ilk uygulamada oldumu yazarsan sevinirim cok sıkıntıdayim anlatamam

Varmi kizlar aranizda küre başlayan varsa eger sonuclarinida paylasirsaniz sevinirim :)

selam canim bende bu aa ilk kez deniyorum.sat tarihim 4ocak ve ben 5 ocakta corek otu bal karisimina basladim bugun 15ci gunum hala yapiyorum.6ci gunde sogan kurune basladim fakat sadece aksamlari icebiliyorum tadindan dolayi sabahlari icemiyorum.benimde adetim cok duzensiz.2aydir bebek dusunuyoruz.yumurtlama testi aldim 11ci gununde ikinci cizgi kopkuyuydu bugun 15ci gun ama hala koyu.bi sorum daha olacak madem yumurtlama gunlerimdeyim seffaf akinti gelmiyor benden hic akintim yok.birde bu sabah idrar yollarim enfeksiyon oldu sanirim yaparken cok yaniyor ve surekli wcye gidiyorum.bu gebeligi engellerlermi.bakalim ay sonu belli olacak insallah..allahim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.

Merhaba, Bende 3 ay önce klomen kullandım kist yaptı ertesi ay kullanmadan doktora gittim yumurta yok dedi. Oydaki testlerin hepsini yaptırdım hiçbir problem yoktu. çörek otunu bende bu ay kk da birinden öğrendim adetin 2. günü hemen başladım umut dünyası Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepimize bebişler nasip etsin.
Bu ay bende farklı olarak yumurtlama zamanında kasığımda iğne batması gibi birşeyle kalktım canım yandı 3 kere ara ara tekrar etti kürden dolayı olabilir mi sizde de varmı?

ocağın 8 inde adet oldum şimdi sabırsızlıkla sonucu bekliyorum.

Son düzenleme:
bende bu kürü yaptığım ay değil ama bir sonraki ay hamile kaldım arkadaşlar .umudunuzu kaybetmeyin şifanın nerden geleceği belli olmuyor .3 senedir bebeğim olmuyordu şükürler olsun şimdi hamileyim .rabbim herkese nasip etsin

Bende başladım tekrar bu küre hanımlar.1 ay kadar denemiştim olmadı.sonra umre ziyaretimiz oldu geciktirici kullandım.adet düzenim bozulmadı ama,sanırım gebelik için geciktirme yapabilir.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.bende bu karışımı büyük umutla yiyorum,4.günüm.hepimize vesile olsun inşallah.AMİN.

Amin inşallahh neticesini güzel almışsınızdır inşallahhh bizimle de paylaşır mısınız

bu ay bende bu kürü deneyeceğim bugün adet oldum. yarın sabah başlıyorum kısmetse . inşallah hamile kalabilirim bu ay ve sağlıcakla kucağıma alırım

bu ay bende bu kürü deneyeceğim bugün adet oldum. yarın sabah başlıyorum kısmetse . inşallah hamile kalabilirim bu ay ve sağlıcakla kucağıma alırım

İnşaallah canım bu kür sebep olur.
Ama sana şunu söyleyeyim bu kür yumurtlama ve çatlama problemi olanlara çok iyi geliyor.
Ben en son yaptığımda kist oldu yumurtm çatlamadı.
Müdahale ettiğim için.
Gebe kalmadan 2ay önce herşeyi bıraktım ve o ay gebe kaldım. Hiçbir kür yapmadan. İnş en osa zamanda kavuşursun meleğine...

Son düzenleme:
bende bu salı soğan kürüne başladım bittikten sonra adet oluncada hemen bu küre başlıcam hayırlısıyla inşallah bizimde bebeğimiz olur.

inşallah bu ay nasibimiz kısmetimiz bebiştir

Bende ilk defa bu ay kullandim bcti adetimin 12.gununde doktora gittim ve yumurtan bikac gun once catlamis dedi genelde gec yumurtluyorum ama adetim yedi gun surdu sanirim biter bitmez yumurtlamam olmus ayin yitmibesinde test yapabilirsin dedi beklemedeyim simdi ama yumurtlamaya faydasi oldugu kesinnn

Merhabalar, ben bu karışımı yaptım geçen ay adetimde ancak yutamıyorum midem bulanıyor. Onuda suyla birlikte yuttum. Acaba böyle faydasını görür müyüm ne olur yardım edin. Kullananlar cevap versin

Merhabalar, ben bu karışımı yaptım geçen ay adetimde ancak yutamıyorum midem bulanıyor. Onuda suyla birlikte yuttum. Acaba böyle faydasını görür müyüm ne olur yardım edin. Kullananlar cevap versin

Egerki corekotlarini disinle ezdiysen problwm yok bende su icmistim

Egerki corekotlarini disinle ezdiysen problwm yok bende su icmistim

Kizlar bende bu karisimi gecen ay yaptim daha önce buradan gördüm adetimin 3.günü başlamak nasip oldu. Bu ay hamileyimdir diye çok umitliydim dun regl oldum. Bu arada ben 6 yillik evliyim 7. Yila girdim bebeğim yok hic hamilelikte gecirmedim doktora da gidiyoruz.doktor adetliyken cagiriyor regl olunca dun gittim bana yumurta geliştirici serophene verdi yarinda bu ilaca baslayacagim inş. Ve bu karisimida bugün yine basladim sizce hem ilaç hem bu karisim olurmu? Birde bu karisimi sabah ac karnina akşamda yatarken yiyorum doğru demi? Dua dua Rabbim her isteyene versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…