- Konu Sahibi bal_bocegi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bicak seti hangi marka canim ? Ben henüz almadim, hangisi iyidir degildir hic arastirmadim..
Dügün ne zamandi bu arada ?![]()
Kıslarr benim çeyiz resimlerimin hepsi gerçektii, kendi çeyizlerimi çekerek eklemiştimm, fakat sitede resimlerimi kullanmaya başladığını görünce hepsini kaldırmak zorunda kaldım. Bu konuda gerçekten Üzgünümm
Tuğralı su bardakları fotoğrafınıda benim kendi evimden kullanmışsın, sorun değil.
Belki senin fotoğraflarını kullananlarında aynı model eşyası vardır. Kendi makinaları falan yoktur ya da o şekilde pratik gelmiştir.
Bence çok sorun etme, cici çeyizlerini bol bol paylaş.
Düğüne de az kalmış, mutluluklar şimdiden :)
Merhabalar, canım hatırlarsan bir ara bu topiktee çok muhabbet ediyoduk, hatta fikirlerini alıyodum benim tuğralı fincanlarım vardı sende bana kendi evindeki bardakları göstermek için eklemiştin o bardakalrı, yani ben eklemedim sen kendin eklemiştin. Eğer ben ekleseydimde muhakkak iznini alırdım. Ben resimlerimin izinsiz kullanımındna hoşlanmıyorum. Kendi evimden bir kareyi neden başkasının profilinde rastgeleyim. Tabi bu benim fikrim ve düşüncem, herkese saygı duyarım.
Evet cnm düğünüme çok az kaldıı, hazırlıklarlaaa uğraşıyoruzz, tatlı koşturmacalar Allah her isteyene nasip etsin. Öpüyorum snei kocaman, görüşmek üzere![]()
Canım biliyorum sen Metro marketten almıştın galiba fincalarını.
Aslında fikrin özü doğru, emeğe saygı hep lazım.
Ama yine de çok takılma, düğüne yakın zaten çok stresli oluyor insan.
Birde bu küçük ayrıntılar bir araya gelip, yüzünde sivilcelere, göz altında mor halkalara neden olmasın.
Eviniz mobilyalarınız belli oldu mu, eğer öyleyse aşama aşama onları da fotoğraflamanı ve izlemeyi çok çok isterim.
Bende seni kocaman öpüyorum.