Bal Böcününnn Çeyizi

Yeni aldığım cicilerimmm

Tefal salata kurutucum benimki siyahı
$salata.webp
Sprey yağlık
$6e62cd27-1ed6-4608-8b20-8da0797900fb.webp
Ekmek sepeti beyaz
$lgi_12345.webp
Muffin kalıbı
$3180_154435040_500X500.webp

canım bunlar da çok güzel, sprey yağlık bende aldım, pembe renkli.. özellikle krep ve salatalarda kullanmayı düşünüyorum :) bakalım nasıl olacak..

güle güle kullan cicilerini :)

Sağoll ciceğimm teşekkür ederimm, bende salatalarda kulanmak için aldım, memnun kalacağımı düşünüyorummm :30:

cnm sen bunu bimden mi aldn satışta mı su an?
ben cuma günü gelicek sanıodm gülegüle kullan:69:

Canım bu krep tava geçen cuma satıştaydı ve şansıma 1 tane kalmıştııı, benim çeyizimde başka mehtap ürünleride var güzel ben memnunum.
Bu haftada başka bi tencere ve normal tavası geliyomuşş bilgin olsun erkenden gitmekte fayda var :))

canım benim aldığın en ufak şey bile senin hayatına ayrı ayrı mutluluk katar inş:16:

Sağol cnm benim, zaten şuan alırken bilee mutlu oluyorumm, kullanıncada aynı şeyler olur umarımm

Dün aldığım ıvır zıvırlar
Nihalemm
$pr_01_346_min.webp
Ekmek sepeti
$imagesCAY64KZU.webp
Tuğralı su bardaklarım, tuğralı kahve fincanlarımda vardı takım yapmakistedim.
$dsc01590ol.webp
Tahta spatulam
$1080020090075.webp
2 li küllük
$1299529697_54126_mini_cam_kllk.webp
Çay süzgeci
$y095__59660.webp
6 adt daha çay tabağı aldım 12 ye tamamladım
$PAABAH~1.webp
Oval ekmek sepeti açık renklisini aldım, çok beğenerek aldımm.
$uzun oval ekmek sepeti.webp

Büyük deri desenli tepsim, birde leopar desenlii aldım ama onu netten bulamadımm

$l-00279_deri_desenli_tepsi_-_tray_with_leather_design_large_size__3.webp

fd porselenin ürünüymüşş, taa ne zaman öncee istinye park avm de paşabahçe mağazasındamı ne varmışş

fd porselenin ürünüymüşş, taa ne zaman öncee istinye park avm de paşabahçe mağazasındamı ne varmışş

anladm cnm biraz bulman zor olabilir bu durumda, capacityde de kocaman bi paşabahçe mağzası var gecen gün gittiğimde hiç rastlamamıstm buna, ama bi yerlerde denk gelebilir tabi hiç belli olmaz

Aynenn öylee neyse bunun kopyasını bulduğumada şükürr, :1: seninkilerden bulurumda alırım inş..
Bunlarada dediğin gibi razt gelirsem yaparız bi güzellikkk :32:

Back
X