• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakmadan geçmeyinn bi sorum varrr

ay herkes örtülere takmış durumda sanki annelerinin evinde dantel yoktu çok sinir oluyorum:47:koltuklarımız benziyor cnm hatta renkleri aynı benimde minderlerim çiçekli yalnız mor renk küçük yastıkları beğenmedim daha pembe tonlarında olsaymış keşke birde tüllerini keşke uzun yaptırsaydın kısa tül üzerine fon olur mu bilemedim:26:

Son düzenleme:
ay herkes örtülere takmış durumda sanki annelerinin evinde dantel yoktu çok sinir oluyorum:47:koltuklarımız benziyor cnm hatta renkleri aynı benimde minderlerim çiçekli yalnız mor renk küçük yastıkları beğenmedim daha pembe tonlarında olsaymış keşke birde tüllerini keşke uzun yaptırsaydın kısa tül üzerine fon olur mu bilemedim:26:

haklısın belki bende kısa olacağını bilemedim onu eşim demiş perdeciye petekler orada diye modeli bewğenmiştim seçtim eve gelince kısa olduğunu gördüm aslında perdecimde sormadı yani o ara baya yoğunduk mutfak dolapları felan derken kaynadı heralde perdeler şim di çok üzüldüm herkez beğenmedi :14::14:

Avize tavana yapışık değil de...Şöyle bir şey olsa çok yakışır bence :

$1000102745.webp$29595_Barras_Avize.webp$1f785d5727c2eaa532e838b7701ea3e6.webp

Berjerlerin yerini değiştirmeyi düşünüyorsan yeni haliyle resim ekler misin ?
Çok merak ettim :)

Avize tavsiyeleri cok iyi olmus, bence cok iyi olur avize. Meleknaz gayet güzel tavsiyeler vermis bence.
Dantelleri aslinda kaldirmandan yana degilim. Ben geleneklerin yasatilmasindan yanayim. Dantellerinin modeli salona gitmemis bence. Daha narin bir dantel takimi yaptirabilirsin.

Mesela bak bunun gibi biraz daha narin bir model: http://1.bp.blogspot.com/-YjTC2qQYs70/UQfb8qfgGNI/AAAAAAAAzco/OGHaoLm48ZQ/s320/salon-takimi-6b.jpg

http://www.dantelsarayi.com/images/...eri-dantel-salon-takimi-1362-dantel-30022.jpg

Daha ince ipli bol delikli modeller.

Ve sonra TV ünitesinin en tepesinde 2 tane yan yana var ya, onlari koymana gerek yok. Bir de TV nin altina koymana gerek yok bence, diger yerlere dedigim gibi daha ince dantelli delikli bir model begen. :)

Onun disinda duvarlara sade resimler bulabilirsin. Koltuklarin dizaynini degistirerek daha dolu ortam yaratabilirsiniz.

Perdeler konusunda da perdeler güzeller ama cok hareketliler bence. Daha sade bir perde salon icin daha iyi durabilirdi. Bu perdeleri yatak odasina mutfaga vs. alabilirdiniz. Ama sizin tercihiniz.

cnm tarif ettiğin şekli pek anlamadım

ozaman şöyle söyleyim canim, böyle eşyalar yan yana dizilmiş tren gibi duruyor , diğer taraf bomboş duruyor , yani bi tarafta birikmiş bi taraf çıplak kalmış o yüzden düzensiz duruyor bana göre, 2 li berjerlerini kendi arasında grup gibi yap, yani 2 sinide peteklerin önünde al araya sehpa koy, diğer uzun koltukların yerinde kalsın, berjerlerinin yönünüde hafif birbirlerine çevir , daha şık durur bence,

foto ekledim ama inş olmuştur , bu kadar birbirine çevirmeden hafif yönlerini çevir birbirlerine kendi aralarında bence

Eklentiler

• $2[1].webp
    $2[1].webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 91
Siz Kısa Tülleri Değişmeyin Onun Yerine Farbela Taktırın :34:Ayrıca Mürdüm Güzel Renktir de Çok Koyu Düşüp Karanlık Olmazmı Ev

ben bunu hiç düşünmedim farbea olur aslında standartlığı oldum olsaı sevmem zaten:16:

Pencere Altında Petek Varken Uzun Tül Olmaz Ayrıca Uzun Tül Ne Bileyim Oldum Olası Sevemedim Yere Kadar Pencere Olursa Ancak O Zaman Olur Onun Dışı İşkence :31: Farbela Hem Farklı Bi Hava Verir Hemde Hareket Ve Renk Katarsınız :34: Lila-Şeker Pembesi-Nar Çiçeği Uygundur Farbelaya Karanlık Olmaz Ferahlatır Fon Perde Gereksiz Yere İş Çıkartır Size Yıka Ütüle Filan Ne Gerek Eşyalara Değil Sevdiklerimize Vakit Ayırmalıyız Benim Fikrim Budur :16: Ayrıca Fon Perde Heryerde Var Bıkkınlık Geldi :37:

$eflatun-çiçekli-şık-perde-modelleri-600x390.webp

kuzum benim mobilyalarda bu tarzda hatta çok benziyo ben de çiçekli fon içinede düz tül yaptıracam bence güzel olur benimkide mor aynı:16::16::16::16::16:

Canım bence o berjerlerin arasındaki koltuğu al diğer koltuğun karşısına koy, normalde berjerler pencere önünde güzel duruyor ama senin pencerelerin köşede kalmış tam önüne koyamicaksın üstelik berjerleri birbirine doğru çevirince de bağımsız saçma gözükecek, Bence şimdiki yerinde dursun berjerlerin aradaki koltuğu al ordan berjerlerin arasına sehpa koyup berjerlerini birbirine doğru biraz çevir.. Üstelik büyük koltuğu diğerinin karşısına koyduğunda halıyı ve orta sehpayı da ortalayınca oda daha dolu gözükecektir emin ol. Ve yine berjerleri koyduğun duvara da güzel bi tablo koy, küçücük bişey olmasın orayı dolu gösterecek bişii olsun. TV ünitesindeki danteller de çok boğmuş orayı kalabalık yapmış. Perdelere fon kullanmana gerek yok perdelerin kısa oralardaki boşlukları koltukların yerini değiştirerek doldurabileceksin :)

bence iki buyuk koltugu karsilikli koy tam karsiya 2 berjerleri koy resminizide onlarin ortasina as berjerleri hafif koseli koy saati ordan al buyuk koltugun tam ortasona as tullere gelince kenarlarina acik renk fon perde yaptir ev ferah olsun esyalarin guzel gule gule otur

Back
X