- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr bu tüllerimi çok beğenerek aldım sizce fon yaptırsam nasıl olur bi başa bi sona yani iki ayrı cama dört adet düşünmüyorum ben mürdüm düşündüm sizce Eki Görüntüle 858639 Eki Görüntüle 858640
kızlarrrr bu tüllerimi çok beğenerek aldım sizce fon yaptırsam nasıl olur bi başa bi sona yani iki ayrı cama dört adet düşünmüyorum ben mürdüm düşündüm sizce Eki Görüntüle 858639 Eki Görüntüle 858640
Perdeleri sanırım ısıyı kaybetmemek için kısa yapmışsın.
O halde ben olsam fon yapmazdım.Aslında koyu renk fon pek sevmiyorum,çok keskin duruyor.
Oradaki boşluğu berjerlerinle kapatabilirsin.
Çiçekli 2 berjeri cam tarafına,arasına ufak bir sehpa sığacak yakınlıkta yerleştirebilirsin.
Duvar saatini 2 camın ortasındaki boşluğa,berjerlerin arkasına asabilirsin.
Orta sehpan çok ortada ve koltuklardan uzak kalmış.
Bu şekilde işlevi yok.Bardak koymak için uzanmak mümkün değil.
Bence onu enlemesine çevirip büyük koltuğa paralel kullanabilirsin.
Yani halının bir ucuna yakın durabilir.Üzerine berjerdeki çiçek desenine benzer çiçekler çok yakışır.
Salonun çıplak durmasının bir sebebi de avize olmaması.Bu salona çok yakışacak avizeler var.
Fotoğrafınızı ve saati çok tavana asmışsınız.Bir de tabii tv ünitesindeki örtüler :)
koltukların çok güzel, çok beğendim
mürdüm fon yakışır
ben senin yerinde olsam, o kocaman tv ünitesinin yerine, şu duvar kısmında duran bi konsol var, onu tv ünitesi olarak kullanırdım,
onun üstünü kocaman bi örtüyle kapatmışsın, haksızlık etmişsin ona
berjerlerini kendi arasında bi köşe gibi yapabilirsin ayrıca canim, karşı tarafa al cam tarafına berjerleri koy , koltukların kalsın peteklere sıfır dayamazsan hem ısınmada sorun yaşamazsın hem boş durmaz daha düzenli durur , ben hiç bi odamı yan yana gelecek şekilde düzenlemiyorum tren gibi görünüyor gözümekendi aralarında evir çevir bişyler çıkıyor , sonra duvara da ya şık bi ayna yada kanvas parçalı tablolarla süsle al işte şık bi oda, bi köşeye de güzel bi lambader , perde den daha şık oluyor bence, güzel uydurulursa tarza renge uyumlu şekilde ,