• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bakmadan geçmeyinn bi sorum varrr

Ozlem_ahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
1.635
46
93
32
Bursa
kızlarrrr bu tüllerimi çok beğenerek aldım sizce fon yaptırsam nasıl olur bi başa bi sona yani iki ayrı cama dört adet düşünmüyorum ben mürdüm düşündüm sizce $salon.webp $sln.webp

evet mürdüm güzel olur ancak nacizane bir tavsiyem var.Televizyon ünitesindeki örtüleri kaldırsanız daha hoş olur sanki :26:

bu kadar güzel bir salona bu kadar güzel uyumlu mobilyaya hiç petek üstü tül olmuş mu ? yere kadar neden yaptırmadın ,kısa tülmü kaldı şimdi a canım ,bence toptan değiştir sadece fon ile bitmez ..

tüllere ben de takıldım neden kısalar? uzun olsaydı bence daha güzel dururdu. Kısa tülle fonu hiç görmedim
yani oluyor da katlamalı tüllerde fon oluyor genelde.
bir de tv ünitesinden sarkan danteller de bi garip geldi bana dantelleri sallamayıp dümdüz serseniz daha düzgün durmaz mı?

Koltukları hep aynı yere sıralamışsın buda evi boş göstermiş ayrıca biraz daha dekoratif seyler kullanman gerek tablo mumluk gibi

Benimde naçizane fikrim Tv ünitesindeki o dantellerin kalkması, pencereler içinde bu tülleri kullanacaksanız sade pudra tonlarında fon seçebilirsiniz tül perde boyuna çok takılmayın daha önceki perdelerim kısaydı ve yan fonlar uzundu, sıkıntı olmuyor. Ancak imkan bulursanız tüllerinizi ince şeffaf tüllerle değiştirin salondaki desenleri hareketi biraz azaltırsanız göz karışıklığı gidecektir. Ben sadelikten yanayım desenler bir aradayken karmaşa oluyor diye düşünüyorum. Yada desense tek bir objeyle vurgulanmalı, halı denliyse koltuk düz olmalı gibi vss tabii zevk sizin, ne seçerseniz seçin sağlık ve huzurla Kullanın inşallah. Sevgiler..

Perdeleri sanırım ısıyı kaybetmemek için kısa yapmışsın.
O halde ben olsam fon yapmazdım.Aslında koyu renk fon pek sevmiyorum,çok keskin duruyor.

Oradaki boşluğu berjerlerinle kapatabilirsin.
Çiçekli 2 berjeri cam tarafına,arasına ufak bir sehpa sığacak yakınlıkta yerleştirebilirsin.
Duvar saatini 2 camın ortasındaki boşluğa,berjerlerin arkasına asabilirsin.

Orta sehpan çok ortada ve koltuklardan uzak kalmış.
Bu şekilde işlevi yok.Bardak koymak için uzanmak mümkün değil.
Bence onu enlemesine çevirip büyük koltuğa paralel kullanabilirsin.
Yani halının bir ucuna yakın durabilir.Üzerine berjerdeki çiçek desenine benzer çiçekler çok yakışır.

Salonun çıplak durmasının bir sebebi de avize olmaması.Bu salona çok yakışacak avizeler var.
Fotoğrafınızı ve saati çok tavana asmışsınız.Bir de tabii tv ünitesindeki örtüler :)

Son düzenleme:
kızlarrrr bu tüllerimi çok beğenerek aldım sizce fon yaptırsam nasıl olur bi başa bi sona yani iki ayrı cama dört adet düşünmüyorum ben mürdüm düşündüm sizce Eki Görüntüle 858639 Eki Görüntüle 858640

benim tüllerimde kısa fon yaptırmaktan vazgeçtim daha ferah olması için, yere kadar olmaması şuan için avantaj bana , kendi evim olsa tmm ama her yere uymayacağı için, ve ayrıca önünde masam var diğer cam önünde berjerlerim var zaten kapatcagı için kısalarımdan çok memnunum , hem arkada kalmıyor kapanmıyor önü , hem daha aydınlık duruyor , sedef işlemeli tüllerim, arkadaşlarım hep soruyor nerden aldın diye, onları uzun ve pilesi sık olduğu için ne ütüleyebiliyor ne de aydınlık oluyor , karanlık ve kalabalık durduğu için hiç keşke demedim , kendi evime geçtiğimde de seçimim kruvaze olcak , o yüzden fon yaptırmasan da olur , başka şeylerle canlandırabilirsin odanı, lambader , dal gibi aksesuarlarla yada tabloyla canim, fon çokta gerekli değil,

berjerlerini kendi arasında bi köşe gibi yapabilirsin ayrıca canim, karşı tarafa al cam tarafına berjerleri koy , koltukların kalsın peteklere sıfır dayamazsan hem ısınmada sorun yaşamazsın hem boş durmaz daha düzenli durur , ben hiç bi odamı yan yana gelecek şekilde düzenlemiyorum tren gibi görünüyor gözüme :1: kendi aralarında evir çevir bişyler çıkıyor , sonra duvara da ya şık bi ayna yada kanvas parçalı tablolarla süsle al işte şık bi oda, bi köşeye de güzel bi lambader , perde den daha şık oluyor bence, güzel uydurulursa tarza renge uyumlu şekilde ,

koltukların çok güzel, çok beğendim

mürdüm fon yakışır

ben senin yerinde olsam, o kocaman tv ünitesinin yerine, şu duvar kısmında duran bi konsol var, onu tv ünitesi olarak kullanırdım,
onun üstünü kocaman bi örtüyle kapatmışsın, haksızlık etmişsin ona

Perdeleri sanırım ısıyı kaybetmemek için kısa yapmışsın.
O halde ben olsam fon yapmazdım.Aslında koyu renk fon pek sevmiyorum,çok keskin duruyor.

Oradaki boşluğu berjerlerinle kapatabilirsin.
Çiçekli 2 berjeri cam tarafına,arasına ufak bir sehpa sığacak yakınlıkta yerleştirebilirsin.
Duvar saatini 2 camın ortasındaki boşluğa,berjerlerin arkasına asabilirsin.

Orta sehpan çok ortada ve koltuklardan uzak kalmış.
Bu şekilde işlevi yok.Bardak koymak için uzanmak mümkün değil.
Bence onu enlemesine çevirip büyük koltuğa paralel kullanabilirsin.
Yani halının bir ucuna yakın durabilir.Üzerine berjerdeki çiçek desenine benzer çiçekler çok yakışır.

Salonun çıplak durmasının bir sebebi de avize olmaması.Bu salona çok yakışacak avizeler var.
Fotoğrafınızı ve saati çok tavana asmışsınız.Bir de tabii tv ünitesindeki örtüler :)

evet cnm ısıyı kaybetmemek için yaptırdık sehpa ölesine konulmuştu genelde orada durmuyor yani

avize alacağız da tavana yapıoşık mı olsa sallanan mı

koltukların çok güzel, çok beğendim

mürdüm fon yakışır

ben senin yerinde olsam, o kocaman tv ünitesinin yerine, şu duvar kısmında duran bi konsol var, onu tv ünitesi olarak kullanırdım,
onun üstünü kocaman bi örtüyle kapatmışsın, haksızlık etmişsin ona

canım o benim çeyiz sandığım koyacak yer oolmadığı için oraya koydum uygun olur mu ki bilemedim dediğin gbi

genel olarak haklısınız teşekkür ederim fikirler için evin tamamını da koyacağım inşallah

1-Dantalleri kaldıracağım,
2-Tablo felan bende düşündüm ama henüz alamadık
3-Avize de vardı tamire gtti ama o yakışmadı zaten tavan avize uygun mu yoksa sallanan mı alsak

berjerlerini kendi arasında bi köşe gibi yapabilirsin ayrıca canim, karşı tarafa al cam tarafına berjerleri koy , koltukların kalsın peteklere sıfır dayamazsan hem ısınmada sorun yaşamazsın hem boş durmaz daha düzenli durur , ben hiç bi odamı yan yana gelecek şekilde düzenlemiyorum tren gibi görünüyor gözüme :1: kendi aralarında evir çevir bişyler çıkıyor , sonra duvara da ya şık bi ayna yada kanvas parçalı tablolarla süsle al işte şık bi oda, bi köşeye de güzel bi lambader , perde den daha şık oluyor bence, güzel uydurulursa tarza renge uyumlu şekilde ,

cnm tarif ettiğin şekli pek anlamadım

Back
X