Bebek İkinci El bakmadan geçmeyin..uygun ve kaliteli

0-6 ay arası aradığın her şeyi bulabileceğin bir paket hazırlarım yenidoğan takımlar,bebek battaniyesi,tulum,hello kity alt üst ayakkabı takım(60tlye almıştm),mevlüt kıyafeti.paket 150 olur,kargo benden.ama sadece konu başlığndaki gördüklerini istiyorsan 80 olur 0-6 ay,bir de elimde diğer başlıkta kullanılmamış 2 yaş 4 parça ürün var onlar 25 tl

0-6 ay arası aradığın her şeyi bulabileceğin bir paket hazırlarım yenidoğan takımlar,bebek battaniyesi,tulum,hello kity alt üst ayakkabı takım(60tlye almıştm),mevlüt kıyafeti.paket 150 olur,kargo benden.ama sadece konu başlığndaki gördüklerini istiyorsan 80 olur 0-6 ay,bir de elimde diğer başlıkta kullanılmamış 2 yaş 4 parça ürün var onlar 25 tl

gördüklerim güzel görmediklerim için birşey diyemeyeceğim:KK66: ama mevlüt takımınıda resmini koyarsan tamamında nalaşabiliriz istersen mailime de atabilirsin oradanda görüşebiliriz.

tamam eklerim mevlüt takımını da ben şimdi senin paketini hazırlıyordum 10 parça ürün ve kotu ayırdım ama kot konusunda emin ol hiç pişman olmayacaksın

babyvock kusura bakma son mesajı diğer arkadaş yazdı zannettm,cevabı ona göre verdim,mevlüt takımıda mevcut güzel şık eklerim akşam

X