Bakmadan Gecme Erkegin Yaradilisi

Dishe

✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
3.967
5
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: NASIL KIZLAR BEGENDINIZ MI?

güzelde niye en fazla zekayı onlara mı vermiş Allah bize hükmetcek zekasıyla falan orası yanlış bence :)

valla bende bayildim heleki benim gibi feminist biri olunca bunu okuyan begenilmemesi imkansiz emegine saglik çok tesekkürler.

:Roflol: :Roflol: :Roflol: eline sağlık bayıldım

:Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol: amannnn erkekler görmesin bunu

Ayyy yazik erkeklere de :çok üzgünüm:
Sizlere espiri olarak gülmüssünüz, ben de pat diye ciddi yönden daldim :Roflol:

:1yes2: Süppeeeeerdi Bence Yapilcak Bişiy Yok Hayatin Gerçekleri Bunlar:sm_cool: :sm_cool: klava: :dance: :1rolleyes:
BİZ KADINLARA GELİNCE TABİKİ DAHA ZEKİYİZ VE ERKEKLERİ AVUCUMUZDA OYNATABİLİYORUZ DEMİ KIZLAR:teselli:

bence hiç hoş olmamış:mymeka:
aynı şeyi kadın için düzenleselerdi bu kadar gülermiydiniz acaba:mymeka:
ama gülemedende kendimi alamıyorum yane =)))

ınanmıyorum ya ne bu alt tarafı espırı olsun dıye verdık bana mesaj atıp hıc hos deldı senın adına uzuldum dıyecek kadar agır bısey mı ne tuhaf yaaa..
begenmıyenlerde olabılır ok ama bu kadar cıddıye alınması tuhaf yanı hem kadınlar ıcınde bu tarz seyler var...alt tarafı bıraz eglenelım dedık ama bazılarına agır geldı sanırım ...

narin bunda bukadar büyütülcek bişey yok canım
espiri sadece gül geç =))

yanii diyecekk söz bulamadım.çoook güzelll olmuş.bence görsünler ne olduklarını anlarlar işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…